Vind wat je
zoekt

Goede afkickkliniek vlak bij Heerlen

Fundamentum in Margraten

Ben je op zoek naar een goede afkickkliniek in de buurt van Heerlen? Dan kun je terecht bij Fundamentum in Margraten. Voor een detox behandeling onder medische begeleiding ben je hier aan het juiste adres.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek Heerlen verplaatst naar Margraten

De Vincere kliniek in Heerlen moest het afgelopen jaar helaas zijn deuren sluiten. Er is echter een doorstart gemaakt. Dit betekent dat je nu in plaats van de verslavingszorg in Heerlen kunt kiezen om af te kicken in Margraten. De kliniek van Fundamentum vind je op ongeveer een half uur van de voormalige afkickkliniek in Heerlen. Je hoeft dus niet ver te reizen. Je bent bij ons in Margraten 365 dagen per jaar welkom voor een unieke detox behandeling. Hiermee bieden wij een uitstekend alternatief voor de afkickkliniek in Heerlen.

Veilige verslavingszorg in de buurt van Heerlen

Fundamentum in Margraten is volledig gespecialiseerd in detox. Dat maakt ons uniek in Nederland. Detox is een afkorting van het woord detoxificatie en betekent zoveel als ontgifting. Tijdens een detox behandeling ga jij dan ook onder deskundige begeleiding je lichaam verschonen van allerlei giftige stoffen. Hierbij word je 24 uur in de gaten gehouden door ervaren artsen en verplegers. Zo kun je veilig afkicken van jouw drank of drugsverslaving. Ook als het je maar niet lukt om van de medicijnen af te komen, vind je bij Fundamentum een goede vervanging van de verslavingszorg in Heerlen.

Tien nachten te gast bij Fundamentum

Onze detox behandeling duurt gemiddeld 10 nachten. Tijdens deze periode ben je te gast in onze afkickkliniek vlak bij Heerlen. Dankzij deze unieke behandeling wordt jouw lichaam weer helemaal schoon en ben je niet langer lichamelijk afhankelijk. Je bent nu klaar om te gaan werken aan de psychische kant van jouw verslaving. Wij helpen je graag verder met een vervolgtraject.

Afkicken nabij Heerlen? Bel nu naar 0800-2345800 of neem contact op via onze website. Dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.
☎ Bel 0800 - 2345 800