Vind wat je
zoekt

Goede verslavingszorg in Limburg

Bij Fundamentum Detox

Ben jij op zoek naar een goede en professionele verslavingszorg in Limburg? Dan is Fundamentum in Margraten een uitstekende keuze. In onze afkickkliniek krijg je een unieke detox behandeling. Zo ben ook jij straks van je medicijn-, alcohol-, of drugsverslaving af.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom verslavingszorg in Limburg?

Om van je verslaving af te komen, moet je een flinke stap zetten. Steeds als je denkt, en nu is het afgelopen, kun je de drang toch niet weerstaan en ga je weer gebruiken. Als je uiteindelijk vastbesloten bent om te stoppen met jouw medicijn-, drank- of drugsgebruik, dan heb je behoefte aan professionele verslavingszorg. Bij ons in Limburg kun je daarop rekenen. In het Limburgse heuvelland kun jij veilig, anoniem en in alle rust afkicken.

Fundamentum in Margraten is de enige verslavingszorg in Limburg die volledig is gespecialiseerd in detox.

Detox behandeling bij Fundamentum

Goede verslavingszorg in Limburg houdt in dat jij onder professionele begeleiding van speciaal daarvoor opgeleide artsen en verpleegkundig personeel je lichaam gaat ontgiften. Hiervoor verblijf je gedurende één tot maximaal twee weken in onze kliniek op nog geen 15 minuten van Maastricht. Detoxificatie is nodig zodat jouw lichaam niet langer afhankelijk zal zijn van drugs, drank of medicijnen. Zo’n detox behandeling kan gepaard gaan met (heftige) afkickverschijnselen. Daarom houden wij je 24 uur per dag in de gaten. Je kunt er van op aan dat je in veilige handen bent. Tijdens de detox behandeling doen we er bovendien alles aan om de impact van de ontwenningsverschijnselen zoveel mogelijk te beperken. Om dit te bereiken, geven we je waar nodig passende medicatie.

Fundamentum, uitstekende verslavingszorg in Limburg

Fundamentum is een expert op het gebied van korte, maar krachtige detox behandelingen. Dat maakt ons uniek in Nederland. Wil jij gebruikmaken van onze uitstekende verslavingszorg in Limburg? Bel vandaag nog 0800-2345800 voor een intakegesprek. Heb je liever dat wij je bellen of mailen? Vul dan het contactformulier in op onze website.
☎ Bel 0800 - 2345 800