Vind wat je
zoekt

Vincere GGZ is nu Fundamentum

Detoxbehandelingen

Ben je op zoek naar Vincere GGZ? Helaas is deze Vincere kliniek niet meer actief. Wil je naar een GGZ kliniek in de omgeving van Heerlen, Maastricht en Cadier en Keer? Dan kun je nu terecht bij afkickkliniek Fundamentum in Margraten.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Alternatief voor Vincere GGZ

Afgelopen jaar sloot Vincere GGZ in Cadier en Keer definitief de deuren. Datzelfde was onder meer ook het geval voor Vincere Heerlen. De sluiting was het gevolg van het feit dat Vincere GGZ failliet is gegaan. De Vincere groep heeft echter een doorstart gemaakt. Een alternatief voor de Vincere kliniek heb je dan ook zo gevonden. Afkickkliniek Fundamentum is namelijk gevestigd in het nabijgelegen Margraten. Bij ons kun je anoniem en in alle rust van jouw verslaving afkomen met behulp van een unieke detox behandeling.

Detox in Zuid-Limburg

Fundamentum in Margraten is de enige afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detoxificatie. Dat is een moeilijk woord voor ontgifting. Tijdens een detox behandeling is het dan ook de bedoeling dat jij onder deskundige begeleiding je lichaam gaat verschonen. Alle giftige stoffen die door jouw alcohol-, drugs- of medicijnverslaving in je lichaam zijn gaan zitten, zullen na ongeveer 10 nachten helemaal zijn verdwenen. Zodra je bevrijd bent van je lichamelijke verslaving kun je ook gaan werken aan de psychische kanten ervan. Fundamentum helpt je graag op weg en kan je doorverwijzen naar een vervolgtraject. Wij hebben hiervoor contacten in het hele land.

Snel een afspraak maken

Bij Fundamentum is een afspraak snel gemaakt. Of je nu gelijk een afspraak wilt maken voor een intake of eerst nog een aantal vragen hebt, wij zitten voor je klaar. Wij kennen geen lange wachttijden dus je kunt snel gaan beginnen met afkicken.

Ben jij opzoek naar een afkickkliniek die gespecialiseerd is het geven van detoxbehandeling? Bel dan nu naar Fundamentum via 0800-2345800 of neem contact op via onze website. We bellen of mailen je dan spoedig terug.
☎ Bel 0800 - 2345 800