Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek in de buurt van Valkenburg

Fundamentum Detox

Als je in Valkenburg woont en een afkickkliniek in de buurt wilt vinden, is dat zeker mogelijk. Verslavingskliniek Fundamentum in Margraten is voor jou een uitstekende keuze. Margraten ligt vijf kilometer van Valkenburg vandaan. Voor verslaving aan drugs, medicatie of alcohol bieden wij een detoxbehandeling aan waarmee jij de eerste stap zet naar een bestaan zonder verslavende middelen. Lees hier meer over onze afkickkliniek in de buurt Valkenburg.

Liever meteen een intake plannen? Fundamentum is dé specialist in Nederland op het gebied van detoxbehandelingen. Je kunt hier 365 dagen per jaar bij ons terecht om te starten met afkicken. Neem vandaag nog contact met ons op.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek in Limburg nabij Valkenburg

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Limburg? In Margraten, iets voorbij Valkenburg, ligt de afkickkliniek van Fundamentum. Middenin het heuvelachtige Limburgse landschap kun je beginnen met afkicken door middel van onze detox behandeling. Dat doe je bij Fundamentum in een prettige en rustige omgeving. In onze afkickkliniek in de buurt van Valkenburg krijg je gedurende jouw detox behandeling 24 uurs medische begeleiding van onze artsen en verpleegkundig personeel. Op deze manier kun jij op een veilige en zo fijn mogelijke manier de eerste stap zetten naar herstel van jouw verslaving.

Afkickkliniek Valkenburg en omgeving

Hoe beter jij je voelt bij de plek waar je afkickt, hoe groter de kans op een succesvolle afronding van de behandeling. Het is dan ook belangrijk om een afkickkliniek te zoeken waar jij je goed bij voelt. Bij Fundamentum weten we waar jij doorheen gaat en krijg je de begeleiding die jij nodig hebt. Onze afkickkliniek ligt in Margraten, in de buurt van de bekende plekken Valkenburg en Maastricht. Op nog geen tien minuten met de auto van Valkenburg is onze detoxkliniek te vinden. Deze locatie is ook met een directe busverbinding vanaf Valkenburg te bereiken. Vanaf Maastricht is het een kleine twintig minuten rijden.

Detoxbehandeling bij Fundamentum

Bij Fundamentum zet je de eerste stap naar herstel van jouw verslaving. Tijdens onze detox ontgiften we in onze afkickkliniek in de buurt van Valkenburg jouw lichaam van drugs, alcohol of medicatie. De detox duurt middeld een tot twee weken. Gedurende het hele traject krijg je professionele begeleiding. Zorgverzekeraars vergoeden de behandeling volledig (op het eigen risico na) en er zijn nauwelijks wachtlijsten. Neem gerust contact met ons op via 0800 2345 800 voor een eerste gesprek, wij helpen je graag.
☎ Bel 0800 - 2345 800