Vind wat je
zoekt

Directe opname in een afkickkliniek

Wanneer is dat nodig?

Directe opname in een afkickkliniek? Net zoals bij overige GGZ instellingen kun je bij ons te maken krijgen met wachtlijsten, waardoor directe opname in onze afkickkliniek vaak niet meteen mogelijk is. Wij werken niet met lange wachtlijsten en helpen je graag. Neem contact met ons op om je aan te melden voor onze detox.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wanneer directe opname in afkickkliniek?

  • Vrijwillige opname afkickkliniek: Dit is de meest gangbare manier van opname. Als verslaafde beslis je zelf dat je wilt worden opgenomen. Het liefst wil je dat dit zo snel mogelijk kan.
  • Acute opname afkickkliniek: Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin je weinig keus hebt. Is er sprake van een acute opname in een afkickkliniek, dan is het zodanig slecht met je gesteld dat wanneer er niets wordt gedaan, jouw leven in gevaar is. De opname is niet meer vrijwillig, ingrijpen is noodzakelijk.
  • Verplichte opname afkickkliniek: Een verplichte opname in een afkickkliniek is een noodgreep. Wanneer je een acuut gevaar bent voor jezelf of voor je omgeving en speelt daarbij een psychiatrische stoornis een duidelijke rol, dan kan dit resulteren in een verplichte (gedwongen) opname.

Directe opname in afkickkliniek: zo snel mogelijk geholpen

Wanneer je erkent dat je een probleem hebt, is dat een eerste belangrijke stap om een punt te zetten achter je verslaving. Je kiest er zelf voor om af te kicken. Je bent dan ook super gemotiveerd om te stoppen met je alcohol-, medicijn- en/of drugsgebruik. De mogelijkheid van een directe opname in een afkickkliniek is dan erg fijn omdat je tenslotte zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Een directe opname in een gespecialiseerde afkickkliniek als Fundamentum is vaak niet meteen mogelijk omdat bij bijna alle GGZ instellingen wachtlijsten zijn, zo ook bij Fundamentum. Onze wachtlijst is echter niet lang: wij doen ons uiterste best je zo snel mogelijk te helpen bij jouw verslaving.

Kom naar Fundamentum om zo snel mogelijk te worden opgenomen in een afkickkliniek

Wil je zo snel mogelijk de strijd aangaan met jouw alcohol-, drugs-, of medicijnverslaving? Dan ben je bij Fundamentum in Margraten aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde afkickkliniek op slechts 15 minuten van Maastricht is het hele jaar geopend. Je kunt ons van 7:00 tot 22:00 bereiken op telefoonnummer 0800 2345 800. Een directe opname in een afkickkliniek is niet meteen mogelijk maar wij helpen je snel op weg. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar herstel.
☎ Bel nu met een deskundige