Vind wat je
zoekt

Directe opname in een afkickkliniek

Wanneer is dat nodig?

Directe opname in een afkickkliniek? Dat is bij Fundamentum zo geregeld. Wij hebben geen wachtlijst, iedereen met een verslaving kan gelijk bij ons terecht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Geen wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wanneer directe opname in afkickkliniek?

  • Vrijwillige opname afkickkliniek: Dit is de meest gangbare manier van opname. Als verslaafde beslis je zelf dat je wilt worden opgenomen. Het liefst wil je dat dit zo snel mogelijk kan.
  • Acute opname afkickkliniek: Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin je weinig keus hebt. Is er sprake van een acute opname in een afkickkliniek, dan is het zodanig slecht met je gesteld dat wanneer er niets wordt gedaan, jouw leven in gevaar is. De opname is niet meer vrijwillig, ingrijpen is noodzakelijk.
  • Verplichte opname afkickkliniek: Een verplichte opname in een afkickkliniek is een noodgreep. Wanneer je een acuut gevaar bent voor jezelf of voor je omgeving en speelt daarbij een psychiatrische stoornis een duidelijke rol, dan kan dit resulteren in een verplichte (gedwongen) opname.

Meer kans op succes bij directe opname in afkickkliniek

Wanneer je erkent dat je een probleem hebt, is dat een eerste belangrijke stap om een einde te maken aan je verslaving. Je kiest er zelf voor om af te kicken. Je bent dan ook super gemotiveerd om te stoppen met je alcohol- en/of drugsgebruik. De mogelijkheid van een directe opname in een afkickkliniek is daarbij van groot belang. Je wilt tenslotte zo snel mogelijk geholpen worden. Een directe opname in een gespecialiseerde afkickkliniek draagt zonder meer bij aan een succesvolle behandeling zonder terugval.

Kom naar Fundamentum voor een directe opname in een afkickkliniek

Wil je direct de strijd aangaan met jouw alcohol-, drugs-, of medicijnverslaving? Dan ben je bij Fundamentum in Margraten aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde afkickkliniek op slechts 15 minuten van Maastricht is het hele jaar geopend. Je kunt ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 0800 2345 800. Neem vandaag nog contact met ons op voor een directe opname in onze afkickkliniek.
☎ Bel nu met een deskundige