Vind wat je
zoekt

Privé afkickkliniek

Niet altijd nodig

Wanneer je van je verslaving af wilt komen, is het een optie om dat in een privé afkickkliniek te doen. In een privé kliniek afkicken wordt echter meestal niet vergoed door je zorgverzekering. Wil je nu je verslaving te lijf gaan en de kosten daarvan wél laten vergoeden? Neem contact op met Fundamentum.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Fundamentum: geen privé afkickkliniek

Fundamentum in Margraten (Zuid-Limburg) is geen privé afkickkliniek, maar de ligging in de heuvelachtige omgeving van Limburg zou je zomaar dat idee kunnen geven. Bovendien is de behandeling minstens van vergelijkbare kwaliteit. Je wordt er begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, psychologen en verplegend personeel. Wij richten ons volledig op het detoxen (ontgiften) van je lichaam. Dat is een eerste voorwaarde om van je verslaving af te komen.

Detox behandeling op maat

Elke persoon is uniek en iedere verslaving is weer anders. Dat houdt in dat je rekening moet houden met het soort verslaving en deze koppelt aan een detox behandeling op maat. Bij Fundamentum behandelen wij zowel alcohol-, drugs-, en medicijnverslavingen.

Privé afkickkliniek alcohol

Als je (zwaar) verslaafd bent aan alcohol ben je gebaat bij een professionele behandeling onder medische begeleiding in de veilige omgeving van bijvoorbeeld een privé afkickkliniek. Fundamentum biedt behandelingen van vergelijkbare kwaliteit. Afkicken van alcohol gaat vaak gepaard met heftige afkickverschijnselen. Je moet zowel lichamelijk als geestelijk een flinke strijd voeren. Onze begeleiding is erop gericht jouw afkickproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Privé afkickkliniek drugs

Er zijn veel soorten drugs in omloop en aan de ene soort raak je meer lichamelijk verslaafd dan de ander. Dat betekent dat iedere soort drugsverslaving om een specifieke aanpak vraagt. Fundamentum heeft ervaring met allerlei soorten drugsverslavingen en is dan ook uitstekend in staat om jou, net als in een privékliniek, een detox behandeling op maat te geven.

Privé afkickkliniek medicijnen

Medicijnverslavingen kunnen behoorlijk gecompliceerd zijn en vaak is het onmogelijk om zomaar cold turkey af te kicken. Net als in een privé afkickkliniek bekijken wij per persoon wat voor jou de beste manier is om van je medicijnverslaving af te komen en wanneer het juiste moment is om te worden opgenomen in onze afkickkliniek

Wil je net als in een privé kliniek afkicken van alcohol, drugs of medicijnen? Bel ons voor een afspraak op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800