Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Zeeland

Er is zijn meer opties dan je denkt

Als je op zoek bent naar een afkickkliniek in Zeeland zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je echter zo anoniem mogelijk van je verslaving afkomen, dan is een afkickkliniek voor drugs of alcohol in een andere provincie ook het overwegen waard. Fundamentum in Margraten (Limburg) is in dat geval een uitstekende optie.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom afkickkliniek buiten Zeeland?

Niet alleen anonimiteit is een belangrijke reden om buiten je eigen provincie te gaan afkicken. Juist in een vreemde omgeving kun je je volledig focussen op jouw doel. Je wordt niet afgeleid en komt ook minder snel in de verleiding om terug te vallen in je oude patroon. Je verlaat je vertrouwde omgeving om er herboren terug te keren.

Ver van huis afkicken

Kies je voor een afkickkliniek buiten Zeeland in Limburg, dan moet je er wel rekening mee houden dat je hiervoor een lange reis moet maken. Vooral als je met het openbaar vervoer komt, ben je minimaal 4 uur onderweg. Zo’n lange reis heeft ook zijn voordeel. Ver van huis zal je minder snel opgeven als het afkicken je onverhoopt zwaar valt. Nu je eenmaal die reis hebt gemaakt om hier te komen, heb je je eerste overwinning sowieso al te pakken. Je bent hier doelbewust naartoe gekomen en je bent onderweg niet uitgestapt en weer teruggekeerd. Dat geeft je een extra motivatie om nu ook door te zetten.

Unieke detoxbehandeling

Fundamentum als alternatief voor een afkickkliniek voor drugs in Zeeland betekent dat je kiest voor een unieke detoxbehandeling. Wij zijn de enige kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detox. Wij bieden een behandeling op maat die jouw lichaam helemaal vrijmaakt van giftige stoffen. Wij behandelen verschillende soorten drugsverslavingen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een alcohol- of medicijnverslaving.

Kom jij ook naar Limburg?

Mogen wij jou straks verwelkomen in onze kliniek bij Maastricht? Je kunt ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op nummer 0800-2345 800. We bespreken dan graag de mogelijkheden met je.
☎ Bel 0800 - 2345 800