Vind wat je
zoekt

Afkickverschijnselen crack

Gevaarlijk zonder medische begeleiding

Crack is een van de meest verslavende drugs. Dat maakt afkicken van deze basecoke niet eenvoudig. Een crack detox onder medische begeleiding is de veiligste manier om de strijd met de afkickverschijnselen van crack te doorstaan.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom medische crack detox?

Om op een veilige manier jouw lichaam te ontgiften, is afkicken van crack onder medisch toezicht van essentieel belang. Je lichaam heeft tijdens de verslaving een flinke hoeveelheid giftige stoffen moeten verwerken. Bovendien heeft het veelvuldig gebruik van crack gevolgen voor de hersenen. Afkicken van crack betekent dan ook niet alleen lichamelijk maar zeker ook mentaal een enorme dreun. Tijdens een crack detox bij Fundamentum krijg je medicatie die de afkickverschijnselen van crack temperen en het leed verzachten.

Vaak voorkomende afkickverschijnselen van crack

Als je lichamelijk gaat afkicken van de basecoke / crack voel je je lamlendig, alsof je een stevige griep hebt. Je bent niet alleen heel moe, maar je kunt ook gaan trillen en last hebben van spierzwakte. Op psychisch vlak zijn de gevolgen nog veel indringender. Negatieve psychologische effecten die kunnen optreden zijn:

  • Anhedonie (het onvermogen om nog plezier te ervaren)
  • Depressies
  • Heftige nachtmerrie
  • Stemmingsstoornissen en prikkelbaarheid
  • Extreem verlangen naar crack

Stap voor stap afkicken van crack

De eerste stap die je moet zetten, is om door middel van een crack detox je lichamelijke verslaving te overwinnen. Fundamentum biedt hiervoor een veilige en gecontroleerde omgeving waarin onze gespecialiseerde artsen en verplegers je continu in de gaten houden. Zo vermijden we risico’s en bovendien kunnen wij jou in het afkickproces ondersteunen. Tijdens de crack detox krijg je ook psychologische begeleiding en stellen we een plan op voor een vervolgtraject dat erop gericht is om terugval te voorkomen.

Wil jij afkicken terwijl de afkickverschijnselen van crack onder controle worden gehouden? Dan is een crack detox bij Fundamentum precies wat je nodig hebt. Bel voor een intake naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800