Vind wat je
zoekt

Behandeling drugs

Bij Fundamentum

Op zoek naar een behandeling voor je verslaving aan drugs? Dan ben je bij Fundamentum aan het juiste adres. Dankzij onze unieke detox behandeling tegen drugs kun jij straks weer zonder verdovende middelen door het leven.

Meer weten? Neem contact op met Fundamentum voor meer informatie of advies na een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Niet alle drugs geschikt voor behandeling bij Fundamentum

Voordat we meer vertellen over onze behandeling voor verslaving aan drugs willen we duidelijk zijn welke verslavingen we niet behandelen. Je kunt bij ons niet terecht voor een verslaving aan heroïne of GHB. Wel kunnen we je van advies voorzien en samen met jou op zoek gaan naar de juiste behandeling.

Behandeling drugs: coke, speed, XTC, cannabis

Als het je maar niet lukt om van de coke af te blijven of dagelijks van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zit te blowen, dan heb je misschien behoefte aan professionele hulp. Je kunt bij Fundamentum onder meer terecht als je problemen hebt met coke, speed, XTC en cannabis. Wij bieden jou hulp door middel van een detox behandeling tegen drugs onder medische begeleiding.

Detox behandeling drugs

Detox (of detoxificatie) betekent ontgifting. Jouw lichaam zit vol met giftige stoffen waar het eerst van ontdaan moet worden. Pas als je lichaam daarvan is verlost, kun je met een schone lei beginnen. Fundamentum is de enige afkickkliniek die volledig is gespecialiseerd in detox.

Korte behandeling drugsverslaving

Een behandeling in onze kliniek in Margraten (Limburg) duurt zo’n 1 tot 2 weken. Deze periode is nodig om je lichaam volledig vrij te maken van giftige stoffen. Tijdens de behandeling kun je vooral de eerste dagen last hebben van afkickverschijnselen. Deze verschillen per persoon en zijn afhankelijk van het soort drugs dat je gebruikte. Tijdens je afkickproces word je begeleid door een team van gespecialiseerde artsen en verplegers. Zij houden je continu in de gaten en doen er alles aan om je detox zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Wil jij een behandeling voor drugsverslaving? Bel ons voor advies op nummer 0800-2345 800. Wij zijn er om jou te helpen om van je verslaving af te komen.
☎ Bel 0800 - 2345 800