Vind wat je
zoekt

Detox behandeling drugs

Fundamentum helpt

Ben je verslaafd aan drugs en zou je graag willen afkicken? Dan kan een detox behandeling drugs jou daar bij helpen. Maar wat is een detox behandeling drugs nu eigenlijk precies? Op die vraag geven we je in dit artikel het antwoord.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat betekent detox?

Het woord detox is afgeleid van het Latijnse woord toxica. Dat betekent gif. Detox, dat een afkorting is van detoxificatie, is een ander woord voor ontgifting. Wanneer je gaat detoxen, wordt daarmee het verwijderen van afval- en gifstoffen uit het lichaam bedoeld. Nu de mens zich er steeds meer van bewust lijkt te zijn dat ons lichaam te lijden heeft onder het moderne consumptiepatroon neemt de behoefte om te detoxen toe. Er zijn dan ook allerlei detox kuren in omloop.

Wat is een detox behandeling drugs?

De populariteit van de detox kuren ten spijt is een detox toch eigenlijk vooral bedoeld om af te kicken. Wanneer je verslaafd bent aan drugs en wilt stoppen met gebruiken, is de behoefte reëel aanwezig om je lichaam te reinigen. Daarvoor is een detox behandeling zeer geschikt. Tijdens deze behandeling worden in een periode van ongeveer tien nachten alle giftige en schadelijke stoffen uit je lichaam verwijderd. Dat gebeurt onder deskundige begeleiding van een team van artsen en verpleegkundigen.

Afkickverschijnselen tijdens detox behandeling drugs

Wanneer je lange tijd drugs hebt gebruikt, krijg je vrijwel zeker te maken met afkickverschijnselen. Je lichaam is zo gewend geraakt aan dat gif dat het protesteert wanneer het deze stoffen niet meer binnenkrijgt. Het is daarom belangrijk dat je tijdens jouw detox behandeling continu in de gaten wordt gehouden. Daarvoor ben je bij afkickkliniek Fundamentum op de juiste plek. Ons toegewijde team begeleidt je bij het reinigen van je lichaam. Zodra dit weer helemaal schoon is, ben je niet langer lichamelijk afhankelijk van het middel waaraan je verslaafd was.

Wil jij ook afkicken van je verslaving? Kies dan voor een detox behandeling drugs bij Fundamentum. Bel ons vandaag nog voor een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800