Vind wat je
zoekt

Bijwerkingen blowen

Lichamelijk en geestelijk

Heb je wel eens iemand flink zien lachen zonder dat je wist waarom? Het zou zomaar kunnen dat diegene een lachkick had na het roken van wiet. Zo’n lachkick is een van de meer onschuldige bijwerkingen van blowen. Maag- en darmproblemen, hoofdpijn en zweten behoren tot de mogelijke lichamelijke bijwerkingen van blowen; prikkelbaarheid, rusteloosheid, angsten, slaapproblemen en nachtmerries tot de geestelijke. Deze verschijnselen treden vooral op wanneer je stopt met het roken van hasj.

Ondervind jij de nadelen van blowen en heb je te maken met vervelende bijwerkingen? Zou je het liefst in één keer willen stoppen? Doe dat dan niet alleen. Een detoxbehandeling onder deskundige begeleiding is precies wat je zoekt. Bel voor een afspraak naar telefoonnummer 0800 2345 800 en zet vandaag de eerste stap naar een leven zonder drugs.

➤ Doe de blowentest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Nadelen van blowen

De nadelen van blowen zijn groter dan de voordelen, vooral achteraf en tijdens het afkicken. Steek je een joint op, dan heb je op dat moment vaak veel lol. Marihuana zorgt er bovendien voor dat je beter kunt ruiken en proeven. Als je iets eet, smaakt dat extra lekker.

Lachen is gezond, maar een lachkick na blowen niet. De hongerklop als bijwerking van blowen heeft bovendien vaak een vreetkick tot gevolg, waarin je in korte tijd een flinke hoeveelheid voedsel naar binnen stouwt. Dat is allesbehalve gezond, want vaak eet je niet bewust. Door de tijdelijke dip in je kortetermijngeheugen kun je je bovendien niet herinneren wat er enkele minuten geleden werd gezegd. Ook voel je je loom en traag, en kunnen angst en paniek op de loer liggen, die kunnen escaleren in wantrouwen of zelfs paranoia.

Geen bijwerkingen blowen meer

De bijwerkingen van blowen zorgen dus voor zowel vervelende geestelijke en lichamelijke effecten. Heb jij last van deze bijwerkingen en heb je daardoor schoon genoeg van blowen? Overweeg dan om te stoppen en af te kicken in de beste afkickkliniek van Nederland. Bel nu naar Fundamentum via telefoonnummer 0800 2345 800 en plan een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800