Vind wat je
zoekt

Blowen test

Doe de test

Bijna een kwart van de volwassen bevolking in Nederland heeft wel eens cannabis (wiet, hasj, THC) gebruikt. Regelmatig of veel gebruik kan een cannabisverslaving in de hand werken. Misschien vraag jij je af waar de grens ligt tussen recreatief en problematisch gebruik, of maak je je zorgen of je te veel blowt of misschien een wietverslaving (of hasjverslaving) hebt.

Fundamentum heeft een wietverslaving test ontwikkeld om antwoord te krijgen op de vraag of je te veel blowt. Tijdens de test beantwoord je een aantal vragen en kom je erachter of je wietgebruik problematisch is en of je wellicht verslaafd bent. Fundamentum helpt jou graag bij afkicken van cannabis.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Heb ik een wietverslaving?

Wanneer je te veel blowt en mogelijk een cannabisverslaving hebt, kun je last krijgen van de volgende verschijnselen:

  • Problemen met geheugen en concentratie
  • Slecht slapen
  • Geen behoefte hebben om iets te ondernemen
  • Angstige en depressieve gevoelens
  • Prikkelbaar zijn

Bij verslaving aan wiet kun je niet meer zonder blowen, gebruik je meestal vaker dan je eigenlijk wilt en lukt het niet om te stoppen. Het blowen heeft negatieve invloed op verschillende gebieden in je leven, je krijgt bijvoorbeeld ruzies met je naasten, verwaarloost je werk/studie, sociale contacten en jezelf. Ook kun je op financieel gebied in de problemen komen. Doe de blowen test van Fundamentum om inzicht te krijgen in jouw cannabisgebruik.


Uitslag van de wietverslaving test

Met de blowen test van Fundamentum kom je er door het beantwoorden van een paar vragen achter of jouw wietgebruik problematisch is. Mocht dit uit de uitslag van de blowen test naar voren komen, neem dan contact op met Fundamentum. Met onze detoxbehandeling kun jij lichamelijk afkicken van wiet en de eerste stap naar herstel van jouw wietverslaving zetten. Komt uit de test naar voren dat jouw wietgebruik niet problematisch is maar maak jij je alsnog zorgen of je mogelijk verslaafd bent? Ook dan kun je contact met ons opnemen en kijken wij of we je kunnen helpen bij stoppen met blowen.


Detox van wiet bij Fundamentum

Als uit de blowen test blijkt dat je mogelijk een wietverslaving hebt? Bel dan naar Fundamentum voor een intakegesprek voor onze detox. Wij zijn bereikbaar via 0800 – 2345 800.

Heb jij vragen naar aanleiding van je blowen test? Bel 0800 – 2345 800. Voor hulp bij jouw cannabisverslaving kun je contact met ons opnemen.

☎ Praat nu met een deskundige