Vind wat je
zoekt

Beste afkickkliniek Nederland

Waarom kiezen voor Fundamentum

Ben je op zoek naar de beste afkickkliniek van Nederland? Moet dat een kleinschalige afkickkliniek zijn met een hoog waarderingscijfer? Dan is Fundamentum in Margraten jouw keuze. Onze kliniek wordt door patiënten gewaardeerd met een 8,1 gemiddeld.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom beste afkickkliniek van Nederland?

Wat maakt dat Fundamentum zoveel waardering krijgt en door ruim 9 van de 10 patiënten wordt aanbevolen? Dat heeft onder meer te maken met onze unieke detox behandeling. Wij zijn de nummer 1 afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detoxificatie, ofwel ontgifting. Deze behandeling in onze kliniek in het Limburgse Margraten vindt plaats onder begeleiding van gespecialiseerde artsen en verpleegkundig personeel. Ook psychologen en psychiaters maken deel uit van ons team en ondersteunen jou gedurende je detoxbehandeling.

Voor wie is de beste afkickkliniek van Nederland?

Onze unieke behandelmethode is gericht op mensen die kampen met een zware verslaving. Dat geldt zowel voor alcohol, medicijnen of drugs (uitgezonderd heroïne en GHB). Tijdens de detox kun je te maken krijgen met (soms heftige) afkickverschijnselen zoals misselijkheid, hoofdpijn, zweten, darmkrampen of zelfs epileptische aanvallen. Daarom is een specialistische begeleiding door een team van deskundigen zo belangrijk. Zodra je lichamelijk bent afgekickt, helpen wij je verder richting het vervolgtraject, waarin je ook psychisch gaat afrekenen met je verslaving.

De sterke punten van Fundamentum

  • Wij hebben korte wachtlijsten.
  • Je maakt altijd snel een afspraak.
  • De kosten worden vergoed door je basisverzekering (behalve eigen risico).
  • Wij zijn het hele jaar open, dus ook in de weekenden en op feestdagen.
  • We werken nauw samen met allerlei zelfhulpgroepen in heel Nederland.
  • Fundamentum beschikt over een GGZ kwaliteitsstatuut.

Meld je aan bij de beste afkickkliniek van Nederland

Kamp je met een verslaving of ken je iemand die graag wil afkicken? Bel ons vandaag nog. Wij zitten voor je klaar om een afspraak te maken voor een intake. Ook als je vragen hebt, kun je ons bereiken op 0800-2345800
☎ Bel 0800 - 2345 800