Vind wat je
zoekt

Verslavingszorg in Sittard

Uitstekende aanvulling

Ben je op zoek naar goede verslavingszorg in de buurt van Sittard? Dan moet je zeker ook eens denken aan Fundamentum. Onze afkickkliniek in het zuiden van Limburg is volledig gespecialiseerd in detox. Tijdens een korte behandeling worden alle giftige stoffen uit jouw lichaam verwijderd. Dat biedt een uitstekende basis om vervolgens over te stappen op de ambulante verslavingszorg in Sittard.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Beste verslavingszorg in Sittard en omstreken

Of wij de beste afkickkliniek van Limburg of misschien wel heel Nederland zijn, laten we graag over aan onze patiënten. Maar liefst 92% van de patiënten en naaste familie en vrienden beveelt Fundamentum aan. Zij waarderen onze kliniek met een 8,4. Dat heeft vooral te maken met het feit dat mensen die (zwaar) verslaafd zijn aan alcohol, drugs of medicijnen na afloop van een detox behandeling onder deskundige begeleiding lichamelijk helemaal zijn afgekickt. Daarom komen patiënten uit de regio Sittard, Heerlen, Maastricht, maar ook uit andere provincies naar onze kliniek.

Goede banden met verslavingszorg Sittard

De kliniek van Fundamentum, die is gevestigd in Margraten, heeft goede banden met de verslavingszorg in Sittard. Omdat Fundamentum specialist is in het uitvoeren van een korte detoxbehandeling is dat een welkome aanvulling op de ambulante verslavingszorg in Sittard. Bij ambulante zorg krijgen mensen hulp naast hun dagelijkse activiteiten zoals werk of studie. Zo’n deeltijdbehandeling is echter niet voor iedereen de beste oplossing. De detox bij Fundamentum is dan ook vooral bedoeld voor mensen die lichamelijk eerst helemaal moeten afkicken. Zodra het lichaam schoon is en bevrijd van alle giftige stoffen komt pas een vervolgbehandeling in deeltijd aan de orde.

Goede begeleiding noodzakelijk bij detox behandeling

Afkicken, zeker bij zware verslaving, gaat vaak gepaard met (heftige) ontwenningsverschijnselen. Opname in een kliniek is daarom nodig. Je kunt dan veilig afkicken onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde artsen, psychiaters en verpleegkundig personeel. Voor goede verslavingszorg bij Sittard kiezen veel patiënten daarom voor onze kliniek in Margraten. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.
☎ Bel 0800 - 2345 800