Vind wat je
zoekt

Hulp bij afkicken wiet

Bij Fundamentum

Afkicken van wiet kan erg lastig zijn. Omdat je lichaam zo gewend is aan de effecten van wiet, gaat je lichaam tegenwerken op het moment dat je ermee stopt. De meeste afkickverschijnselen zullen gelukkig na een week al verdwijnen. Wil jij van je wietverslaving afkomen? Fundamentum biedt hulp bij het afkicken van wiet. Maak gratis een afspraak met een specialist. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij niet meer afhankelijk bent van wiet.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wietverslaving

Bij herhaaldelijk gebruik van wiet is er een kans dat je er geestelijk afhankelijk van wordt. Je lichaam went dan aan de positieve effecten van het middel waardoor je steeds meer moet nemen voor het gewenste effect. Enkel de negatieve effecten blijven dan over. Je geheugen gaat achteruit, je bent sneller geprikkeld en kunt psychische klachten ontwikkelen. Een wietverslaving is vervelend, omdat je de effecten die je bereikte door het gebruik van wiet niet meer bereikt zonder wiet te gebruiken. Ging je er bijvoorbeeld beter van slapen, zul je minder makkelijk in slaap komen nadat je gestopt bent met wiet roken.

Hoe afkicken van wiet

Afkicken van wiet gaat niet met enkel tips. Er is professionele hulp nodig om structureel van je wietverslaving af te komen. Wil je voor eens en voor altijd een einde maken aan een leven met wiet? Neem dan contact op met Fundamentum een plan een intake in. Onze kliniek in Margraten biedt de juiste begeleiding die je nodig hebt tijdens het afkicken. Na je tijd in onze kliniek krijg je tijdens je vervolgbehandeling uiteraard handvatten om ervoor te zorgen dat wiet nooit meer terugkomt in je leven.

Extra hulp bij afkicken wiet

Fundamentum biedt hulp bij afkicken van wiet. Plan een gratis intake in met een ervaren specialist. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de regie weer terug krijgt over je leven. Een behandeling wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering, met uitzondering van het eigen risico. Neem contact met ons op en zet de eerste stap richting een wietvrij leven.
☎ Bel 0800 - 2345 800