Vind wat je
zoekt

Afkicken blowen

Helemaal stoppen

Cold turkey afkicken van blowen is zeker na langdurig blowen zo eenvoudig nog niet. Je kunt je nerveus en prikkelbaar voelen en ook fysiek ongemak hebben. Wil je in één keer afkicken van blowen? Dan moet je zeker overwegen om een detox te volgen in onze kliniek. Je krijgt alle deskundige begeleiding om jouw doel te bereiken. Bel 0800 2345 800 voor een afspraak.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkicken na langdurig blowen

Blowen is minder onschuldig dan lange tijd is gedacht. Vooral bij veelvuldig gebruik kan het mogelijk leiden tot hersenschade. Mensen die daar gevoelig voor zijn, kunnen ook een psychose ontwikkelen. Cannabis is eenvoudig te verkrijgen, dat maakt het laagdrempelig. Dat maakt het voor mensen die langdurig blowen makkelijk om hiermee door te gaan. Af en toe een joint roken is voor hen al lang niet meer aan de orde. Zij blowen iedere dag en soms de hele dag door. Je mag dan gerust stellen dat je verslaafd bent. Ook voor mensen die minder vaak blowen, maar niet zonder kunnen is het aan te raden om professionele hulp te zoeken. In beide gevallen is afkicken van blowen namelijk erg zwaar.

Minderen met blowen

Wil je stoppen met blowen? Probeer het moment dat je je eerste joint gaat draaien dan zo lang mogelijk uit te stellen. Laat het middel vervolgens helemaal uitwerken. Het effect van marihuana werkt namelijk vrij lang door. Je hoeft dus niet elk uur weer opnieuw te blowen en uiteindelijk zal je misschien niet eens zoveel verschil merken tussen vier of twee joints. Als je je hiervan bewust bent, is minderen met blowen mogelijk iets minder zwaar. Toch is het altijd aan te raden om te stoppen met blowen en hier de juiste hulp van professionals voor in te schakelen.

De laatste stap: stoppen met blowen

Uiteindelijk is je doel om helemaal te stoppen met blowen. Afkicken van blowen is een stuk eenvoudiger als je al flink hebt geminderd. De afkickverschijnselen zijn minder nadrukkelijk aanwezig. Toch moet je nog wel voldoende wilskracht verzamelen om die laatste stap te zetten.
Zie je op tegen de afkickverschijnselen van blowen en wil je de meeste kans op succes? Vertrouw dan op de experts van Fundamentum. In gemiddeld 14 dagen ontgift jij je lichaam en mag je daarbij rekenen op professionele ondersteuning. Hulp nodig bij afkicken van blowen? Je kunt ons van 7:00 tot 22:00 uur bellen via 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800