Vind wat je
zoekt

Stoppen met drugs

Geen makkelijke opgave

Wil jij stoppen met drugs? Zo makkelijk is dat niet. Zeker als je dat in je eentje wilt doen. Lijkt het jou ook moeilijk om te stoppen met drugs? Kies dan voor de veilige omgeving van een afkickkliniek. Een plek waar jij onder begeleiding je volledig kunt focussen op je doel. Bij Fundamentum ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te stoppen met drugs of alcohol? Bel ons op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Stoppen met drugs tips

Stoppen met drugs en alcohol vraagt om een goede voorbereiding. Stoppen is een moment waar je naartoe moet werken. Stel daarom een datum vast waarop je jouw plan gaat uitvoeren. Deel je voornemens met mensen die je goed kent en die je vertrouwt. Zo leg je jezelf extra druk op om je voornemen ook daadwerkelijk waar te gaan maken. Geef voeding aan je motivatie door te focussen op de voordelen van een leven zonder drugs.

Stoppen met drugs gevolgen

Het is belangrijk dat je je bewust bent van de gevolgen als je gaat stoppen met drugs. Je zult een moeilijke periode doormaken waarin er een grote kans is dat je afkickverschijnselen krijgt. Denk ook aan de gevolgen op lange termijn. Je leven is zo nauw verbonden met het gebruik van drugs dat je misschien een leegte voelt zodra je dit niet meer doet. Stoppen met drugs is niet alleen een lichamelijke maar ook een psychische kwestie.

Stoppen met drugs en alcohol

Fundamentum is een afkickkliniek die is gespecialiseerd in detox behandelingen. Gedurende een periode van gemiddeld tien dagen ga jij je lichaam ontgiften. Dat is een eerste en belangrijke voorwaarde om te stoppen met drugs of alcohol. Dankzij de detox maak je je lichaam weer schoon en ben je niet langer afhankelijk van het middel dat je gebruikte.

Wil jij stoppen met drugs onder medische begeleiding? Neem contact met ons op voor vragen, advies of een intake. 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800