Vind wat je
zoekt

Wiet verslaving

Wanneer ben je verslaafd?

Bij een wiet verslaving is er vooral sprake van geestelijke afhankelijkheid. Hoe verslavend is wiet eigenlijk en wanneer ben je verslaafd aan wiet?

Heb jij te maken met een wiet verslaving? Wil je stoppen, maar lukt dat je niet alleen? Fundamentum biedt een detox onder medische begeleiding. Iets voor jou? Bel ons voor een intakegesprek op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe verslavend is wiet?

De gedachte dat wiet niet verslavend zou zijn, is vooral gebaseerd op het feit dat je er lichamelijk maar weinig afhankelijk van wordt. Menig blower weet echter maar al te goed dat een wiet verslaving vooral wordt veroorzaakt door psychische afhankelijkheid. Het antwoord op de vraag ‘hoe verslavend is wiet?’ kun je dan ook beantwoorden met: behoorlijk verslavend. Je gaat steeds meer denken dat je niet zonder kunt.

Wanneer ben je verslaafd aan wiet?

Je begint met een onschuldig ‘stikkie’ gevuld met wiet van een laag THC-gehalte. Je wordt er licht stoned van. Op den duur ga je echter kiezen voor steeds sterkere wiet. Bovendien rook je nu dagelijks en blijft het niet bij een blowtje, maar rook je er meerdere op een dag. Terwijl je eigenlijk nog onder invloed bent van je eerste pretsigaret rol je al de volgende. Zo ben je continu stoned en ben je verslaafd geraakt aan wiet.

Een einde maken aan je wiet verslaving

Stoppen met wiet is best lastig. Door je psychische verslaving verlang je steeds weer naar dat moment dat je je high voelt. Je raakt snel geïrriteerd of krijgt zelfs woedeaanvallen. Stoppen met wiet kun je ook onder begeleiding doen. Fundamentum biedt daarvoor een unieke detoxbehandeling waarbij jouw lichaam zich verschoond van giftige stoffen. Dat stimuleert je ook om definitief af te rekenen met je geestelijke afhankelijkheid. Neem contact met ons op voor meer info of om je aan te melden voor onze behandeling. Dat kan via 0800 2345 800. Wij zijn tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereikbaar om jou te helpen.
☎ Bel 0800 - 2345 800