Vind wat je
zoekt

Zelf stoppen met coke

Lees er hier meer over

Coke geeft je een energiek en euforisch gevoel. Als je stopt met gebruiken heb je dit gevoel ineens veel minder en gaat je lichaam tegenstribbelen. De effecten die je op dat moment ervaart noemen we afkickverschijnselen. Deze verschijnselen maken afkicken van coke ontzettend zwaar. Probeer daarom nooit zelf te stoppen met coke, maar zoek altijd professionele hulp.
Fundamentum is de enige kliniek in Nederland die gespecialiseerd is in detoxbehandelingen. Wil jij van je cokeverslaving af? Bel ons dan op 0800 2345 800 voor een gratis intake en zet met onze detoxbehandeling de eerste stap naar een cokevrij leven.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickverschijnselen coke

Stoppen met coke is ontzettend lastig. Dit komt omdat de afkickverschijnselen heftig kunnen zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. Mensen die denken dat zelf stoppen met coke de beste optie is, hebben het goed mis. Zelf stoppen met coke zorgt namelijk voor gevaarlijke situaties. Bij afkickverschijnselen die optreden bij het stoppen met coke moet je denken aan:

  • Angst;
  • Slecht slapen;
  • Depressief worden;
  • Geen energie hebben;
  • Last hebben van stemmingswisselingen.

Door deze afkickverschijnselen ligt continu het idee om te denken ‘een klein beetje coke moet kunnen’ op de loer. Als je hieraan toegeeft ben je terug bij af.

Zelf afkicken van coke

Omdat het stoppen met coke zoveel heftige afkickverschijnselen met zich meebrengt, is zelf stoppen met coke heel lastig. Zeker in de eerste week nadat je gestopt bent zijn de afkickverschijnselen het meest aanwezig. Hierdoor is de kans op een terugval erg groot. Om deze reden is zelf stoppen met coke geen goed idee. Daarnaast kan zelf stoppen zeer gevaarlijk zijn. Zoek altijd professionele hulp.
Stoppen is dus moeilijk. Het is daarom belangrijk om tijdens het afkicken niet in de put te raken door de negatieve gevoelens die je krijgt. In een kliniek kun je gecontroleerd en onder professionele begeleiding stoppen met coke. De kans dat je dan tijdens het afkicken weer naar de coke grijpt wordt hierdoor kleiner.et is daarom belangrijk om tijdens het afkicken niet in de put te raken door de negatieve gevoelens die je krijgt. In een kliniek kun je gecontroleerd en onder professionele begeleiding stoppen met coke. De kans dat je dan tijdens het afkicken weer naar de coke grijpt wordt hierdoor kleiner.

Zelf stoppen met coke? Fundamentum biedt professionele hulp

Fundamentum is een uitstekende keuze om te stoppen met coke. Wij zijn als enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in detoxbehandelingen, met onze detoxbehandeling zet je de eerste essentiële stap naar een leven zonder coke. Probeer dus niet zelf te stoppen met coke maar zoek professionele hulp. Zet de eerste stap door een eerste gratis intake te plannen. Neem contact met ons op via 0800 2345 800. Dan zorgen we er samen voor dat jij alle handvatten krijgt om van je cokeverslaving af te komen en de regie over je leven terug te krijgen.

☎ Bel nu met een deskundige