Vind wat je
zoekt

2-CB en alcohol

Wat doet deze combinatie?

2-CB is een psychedelische designerdrug. De bedoeling van het gebruik van 2-CB is dat iemand in een trip belandt. In dat geval kunnen dingen lijken te bewegen terwijl ze eigenlijk stil staan. Maar ook geluiden, gevoelens en kleuren worden heftiger beleefd. De uitwerking van 2-CB is voor iedereen anders. Gebruik je 2-CB met alcohol, heeft dit ook weer invloed op de effecten.

Ben je verslaafd aan 2-CB of alcohol en wil je er wat aan doen? Fundamentum biedt detoxbehandelingen in onze kliniek in Margraten, in Limburg. Je lichaam wordt dan in één tot twee weken helemaal schoon en ontgift onder begeleiding en toezicht van onze deskundige artsen en verplegers. Zo maak je een goed begin met afkicken en werk je daarna aan de psychische kant van je verslaving. Maak een afspraak voor jouw eerste gesprek en meld je aan. Bel daarvoor 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Effecten 2-CB en alcohol
Hoewel het weleens in poedervorm verschijnt, wordt 2-CB voornamelijk als pil ingenomen. 2-CB is geen typische partydrug en wordt vaak op een rustige plek gebruikt, bijvoorbeeld thuis. Prikkels komen namelijk bij gebruik van 2-CB veel sterker binnen. Hoe gebruikers zich voelen bij het innemen van 2-CB, hoeveel ze slikken en met wie ze zijn, heeft allemaal invloed. Alcohol kan de heftigheid van een trip dempen, maar het versterkt ook de lichamelijke effecten.

2-CB met alcohol

Gebruikers onder invloed van 2-CB kunnen in de war lijken. Je gelooft dingen die niet kloppen met de waarheid. Je hebt bijvoorbeeld het idee dat je dood bent, of je voelt je bekeken en aangestaard. Maar er zijn meer gevolgen. Gebruik van 2-CB kan leiden tot hoofdpijn en spierkrampen en zelfs tot paniekaanvallen.

Er zijn ook risico’s voor wie de 2-CB alcohol combinatie gebruikt. Door de effecten van 2-CB kan het je ontgaan dat je te veel drinkt. Je hebt dan niet door hoe dronken je eigenlijk bent. Dat merk je pas als de 2-CB uitwerkt.

Ontdek een detoxbehandeling van Fundamentum

Fundamentum is specialist in behandelingen om je lichaam te ontgiften. Op deze manier kick je lichamelijk af van alcohol, medicatie of drugs. Realiseren van een verslaving is een belangrijke eerste stap als je wilt afkicken. Met een detoxbehandeling bij Fundamentum ga je voor een leven zonder verslaving. En het mooie is: je kunt het hele jaar in onze kliniek worden opgenomen. Benieuwd? Neem dan contact op door te bellen naar 0800 2345 800. Zo maak je een afspraak voor een eerste gesprek. Je behandeling wordt vergoed door de basisverzekering (behalve het eigen risico).
☎ Bel 0800 - 2345 800