Vind wat je
zoekt

3M drugs

Verslavend

De designerdrugs 3-MMC (3-methylmethcathinon of metaphedrone) wordt ook wel 3M of poes genoemd. 3M is een nieuwe drugs die sinds 2012 op de markt is. Dit is relatief kort, wat betekent dat er nog niet veel bekend is over de risico’s. Niet lang geleden kon iedereen zelfs makkelijk aan 3M komen, omdat het legaal was en nog niet in de Opiumwet stond. Het aantal verslavingen en problemen stegen hierdoor snel. Sinds oktober 2021 is 3M een verboden drug.

Ben jij afhankelijk geworden van 3M en wil je er graag van af? Bij Fundamentum kick je in een veilige omgeving af van 3M. De drugs werk je door middel van een detoxbehandeling uit je lichaam. Daarna ben je klaar voor een geschikte vervolgbehandeling om voorgoed te stoppen met 3M. Stoppen met een verslaving begint bij Fundamentum. Neem dagelijks tussen 07:00 en 22:00 uur contact met ons op voor het plannen van jouw intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

 • Al 1000+ mensen gingen je voor
 • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
 • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat is 3M voor drugs?

Misschien heb je wel eens gehoord van 3-MMC. Wat is het precies en is 3M hetzelfde als miauw miauw? De voorganger van 3M is de drugs 4-MMC, ook wel miauw miauw genoemd. 3M wordt in de vorm van kristalachtig wit poeder verkocht en het effect lijkt op een mix tussen cocaïne, speed en MDMA. Na gebruik kun je je energiek en euforisch voelen. Ook krijgen sommige gebruikers meer zin in seks. Omdat het een nieuwe drug is, is er nog maar weinig onderzoek gedaan naar de mogelijke gevolgen. Daarom moet je extra oppassen met 3M.

Bijwerkingen van 3M

De drug kan voor vervelende bijwerkingen zorgen. Over de bijwerkingen op de lange termijn is er niet veel bekend, maar op korte termijn worden de volgende ongewenste effecten vaak gemeld:

 • Verwardheid; 
 • Niet kunnen slapen; 
 • Hallucinaties; 
 • Hartkloppingen; 
 • Spierspanningen; 
 • Zweten en trillen; 
 • Verminderde eetlust; 
 • Steeds bij willen nemen. 

Is 3M verslavend?

De drugs 3-MMC is heel verslavend. Dit komt omdat je je door het gebruik van 3M even heel euforisch, energiek en sociaal kunt voelen. Dit ervaren de meeste mensen als prettig. Hierdoor is de verleiding groot om steeds opnieuw te gaan gebruiken en om steeds meer te nemen. Dit kan leiden tot tolerantie, afhankelijkheid en verslaving. Als je merkt dat je worstelt om te stoppen met 3M, weet dan dat je er niet alleen voor staat. Het is belangrijk om professionele hulp te zoeken als je verslaafd bent.

Afkicken van designerdrugs bij Fundamentum

Verschillende designerdrugs volgen elkaar snel op. Ondanks dat er relatief weinig onderzoek is gedaan naar designerdrugs, is het wel duidelijk dat deze nieuwe soorten heel verslavend zijn. Ben jij verslaafd aan 3M en wil je graag van je verslaving af? Bij Fundamentum ben je aan het juiste adres. Onder 24/7 professionele begeleiding zet jij de eerste stap naar een leven zonder verslaving. In een rustige omgeving in Limburg kick je met een detoxbehandeling binnen een tot twee weken lichamelijk af van 3M. Bel ons vandaag nog op 0800 2345800 voor het plannen van een intake.
☎ Bel 0800 - 2345 800