Vind wat je
zoekt

4fmp effecten

Wat zijn deze?

4-FMP ofwel 4-fluoramfetamine is een stimulerende drug die je kunt vergelijken met MDMA en amfetamine. Hoewel deze drug oorspronkelijk 4fmp werd genoemd, is dit vanuit chemisch oogpunt niet correct. Vandaar dat deze drug tegenwoordig ook bekend is onder de naam 4-fa. In dit artikel gebruiken we beide benamingen.
Wil je weten wat de effecten zijn van 4fmp of wil je van je verslaving af? Bel Fundamentum en plan een afspraak.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

4fmp effecten

4fmp, dat dus ook bekend is onder de naam 4-fa, is een partydrug die wordt gebruikt in de vorm van een poeder of pil. Wanneer er 4-fa rondgaat op een feestje weet je één ding zeker: er zal geen stilte vallen. Van 4-fa ga je namelijk veel praten en word je erg opgewekt. 4-fa zorgt ervoor dat je lang wakker blijf. Ook ben je extra alert. Onder invloed van deze drug heb je vaak behoefte aan contact en ook kunnen er zomaar opeens gevoelens van verliefdheid opkomen. Er zijn ook minder prettige effecten. Angst en misselijkheid komen regelmatig voor.

4fmp werking

Ongeveer een half uur na inname begint 4-fa (4-fmp) te werken. Vervolgens zijn de effecten zo’n 4 tot 6 uur voelbaar. Toch zit het spul daarna nog steeds in je lichaam en heeft nog steeds invloed. Zo kan het gevaarlijk zijn om achter het stuur te gaan zitten als de drug nog niet volledig is uitgewerkt. Omdat het uiteindelijk behoorlijk lang duurt voordat dit stimulerende middel geen invloed meer heeft, kunnen gebruikers vaak moeilijk in slaap komen. Als het middel dan eindelijk is uitgewerkt, volgt vaak een periode van vermoeidheid en somberheid.

4fmp ervaringen

Lichamelijk kun je onder meer een stijf gevoel in de kaken en een droge mond en keel ervaren. Daarnaast heb je grotere pupillen, kun je gaan zweten en een verhoogde lichaamstemperatuur hebben. Typisch is ook dat je meestal geen trek hebt. Misselijkheid, duizeligheid, benauwdheid, hoofdpijn en een verhoogde hartslag behoren tot de minder aangename ervaringen.

Heb jij 4-fa of 4fmp ervaringen en zijn die niet altijd zo positief? Voel je je erg aangetrokken tot het middel en ben je bang dat je (geestelijk) verslaafd raakt? Neem gerust eens contact met ons op.

☎ Bel 0800 - 2345 800