Vind wat je
zoekt

Hoe stop je met blowen

Fundamentum helpt

Hoe stop je met blowen, vraag jij je dat ook wel eens af? Je hebt het eigenlijk wel gehad met het roken van wiet en hasj, maar bent bang voor de effecten van stoppen met blowen. Hier volgt een aantal tips om te stoppen met blowen.

Als jij geen antwoord weet op de vraag ‘hoe stop je met blowen?’, dan is het een uitstekende optie om dit te doen in een afkickkliniek. Bij Fundamentum volg je een tiendaagse detoxbehandeling onder medische begeleiding. Eenmaal clean ben je volop gemotiveerd om nooit meer te blowen. Meer info: 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Omgaan met de effecten van stoppen met blowen

Zeker als je jarenlang veel hasj en wiet hebt gerookt, kun je last krijgen van afkickverschijnselen als je plotseling stopt. Je bent prikkelbaar, voelt je erg onrustig, angstig en je hebt heftige nachtmerries. Hoofdpijn en problemen met je maag en darmen behoren ook tot de mogelijkheden.

Een belangrijke tip is dan ook dat je bent voorbereid zodat je beter kunt omgaan met de effecten van stoppen met blowen. Misschien valt het bij jou reuze mee, maar in het geval je te maken hebt met afkickverschijnselen weet je dat dit normaal is. En wees gerust: ze gaan vanzelf weer over.

Stoppen met blowen onder professionele begeleiding

Stop nu met blowen. Wij kunnen je daarmee helpen, met een detoxbehandeling van gemiddeld tien dagen in een medische setting. Ons doel: je zo snel, zo veilig en zo comfortabel mogelijk door het afkickproces heen helpen. Wij voorzien jou daartoe bij het vinden van een optimale vervolgbehandeling. Zo zet je definitief een punt achter je verslaving.

Dus wil jij nu stoppen met blowen onder deskundige begeleiding? Neem je leven weer in je hand, leer jezelf opnieuw kennen en bel naar Fundamentum voor een intake en behandeling: 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800