Vind wat je
zoekt

Afkicken slaappillen

Dat doe je niet zomaar

Ruim een half miljoen Nederlanders is verslaafd aan slaap- en kalmeringsmiddelen. Slaappillen zijn verre van onschuldig. Na enkele weken ben je er al verslaafd aan. Wie wil afkicken van slaappillen krijgt te maken met ontwenningsverschijnselen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Ontwenningsverschijnselen bij afkicken slaappillen

Als je wilt afkicken van slaappillen zal je te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. Je lichaam en geest hebben zich helemaal ingesteld op de dagelijkse dosis die bovendien in de loop der tijd steeds hoger is geworden. Afkicken van slaappillen gaat niet zomaar. Zeker in het begin wordt slapen weer een stuk moeilijker en als je eenmaal in slaap bent gevallen, kun je worden opgeschrikt door nachtmerries. Daarnaast kan je onrustig, angstig, somber en prikkelbaar zijn. Lichamelijk kun je te maken krijgen met hartkloppingen, hoofdpijn, zweten, rillen, duizeligheid, trillende handen en lage bloeddruk.

Afkicken van slaappillen onder deskundige begeleiding

Wil je afkicken van slaappillen? Dan is het verstandig om dit onder deskundige begeleiding te doen. Bij afkickkliniek Fundamentum ben je hiervoor aan het juiste adres. Bel vandaag nog naar 0800 2345 800 voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.
 

"Ik heb een beter beeld gekregen hoe het afbouwen van mijn medicatie in zijn werk gaat. Samen met mijn arts heb ik inmiddels een duidelijk plan in kaart gebracht." – Matthijs