Vind wat je
zoekt

Afkicken van je verslaving

Dat kan bij Fundamentum

Wil jij afkicken van je verslaving? Dan ben je bij Fundamentum aan het juiste adres. Onze afkickkliniek in Margraten (Limburg) biedt een unieke detox behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Van je verslaving afkicken, hoe doe je dat?

Je wilt het maar wat graag, maar van je verslaving afkicken lijkt je een hele zware opgave. Misschien heb je al eens een poging gedaan, maar begon je toch weer met gebruiken. In je eentje afkicken van je verslaving is dan ook echt geen makkelijke opgave. Bovendien is het ook niet helemaal zonder gevaar. Van je verslaving afkicken, doe je daarom het beste onder deskundige begeleiding. In onze kliniek word je 24 uur in de gaten gehouden door een team van professionals en krijg je een korte, effectieve detox behandeling waardoor jij daadwerkelijk kunt afkicken van je verslaving.

Afkicken van je verslaving door unieke detox

Gedurende onze detox behandeling ga jij alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderen. Of je nu verslaafd bent aan alcohol, drugs of medicijnen; je lichaam zit vol met schadelijke stoffen. Als je ooit wilt afkicken van je verslaving, dan moet je er eerst voor zorgen dat je lichaam weer schoon is. Dat is nu precies wat je met onze detox behandeling zult bereiken. Afhankelijk van het soort, de mate en duur van je verslaving kan het afkickproces best heftig zijn. Onze artsen en verpleegkundigen houden daarom nauwlettend in de gaten hoe jouw lichaam reageert op het afkickproces. Indien nodig zullen zij je ook voorzien van passende medicatie om de afkickverschijnselen tot een minimum te beperken.

Van je verslaving afkicken in 10 nachten

Gemiddeld duurt een opname in onze kliniek 1 tot 2 weken. Je bent dan helemaal vrij van giftige stoffen en lichamelijk niet meer afhankelijk van het verslavende middel. Na je verblijf in onze kliniek volg je een vervolgtraject bij de partij die jou verwezen heeft zodat je ook geestelijk helemaal van je verslaving kunt afkicken. Gedurende de detox maken we hier al een korte start mee.

Afkicken van je verslaving? Bel of mail ons vandaag nog voor een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800