Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek dichtbij Eindhoven

Fundamentum detox

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in de buurt van Eindhoven? Kom naar Fundamentum in Margraten, de specialist in detox.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek voor drugs Eindhoven en omstreken

Woon je in de regio Eindhoven en wil je afkicken van drugs, dan kun je in plaats van een afkickkliniek voor drugs in Eindhoven ook naar onze kliniek in Limburg komen. Vanuit Eindhoven ben je tenslotte in ongeveer een uur in het Limburgse heuvelland. Fundamentum is de enige afkickkliniek die volledig is gespecialiseerd in detox. Gedurende een korte detox behandeling onder medisch toezicht kom je in een rustige, landelijke omgeving van je drugsprobleem af. Onze behandelmethode is er voornamelijk op gericht om je lichaam vrij te maken van giftige stoffen. De behandeling duurt gemiddeld tien nachten. Zodra je lichaam schoon is, helpen we je verder naar een vervolgtraject, zodat je jouw verslaving ook geestelijk de baas blijft.

Afkickkliniek voor alcohol bij Eindhoven

Ook wanneer je op zoek bent naar een afkickkliniek voor alcohol in Eindhoven is Fundamentum een goede keuze. Zeker als je zwaar verslaafd bent, is het heel moeilijk om in je eentje van alcohol af te kicken. Dat kan bovendien (levens)gevaarlijk zijn. Je lichaam kan zo heftig reageren dat je een delirium krijgt of heel hoge bloeddruk en hartkloppingen. Je kunt dus maar beter afkicken onder medisch toezicht. Ons team van artsen en verplegers houdt continu een oogje in het zeil tijdens jouw afkickproces. Ook voorzien ze je van passende medicatie, zodat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen.

Maak direct een afspraak voor afkickkliniek Eindhoven

Een opname in onze afkickkliniek dichtbij Eindhoven is zo geregeld. Je kunt ons dag en nacht bellen voor een afspraak, maar ook als je vragen hebt. Fundamentum is het hele jaar geopend, ook in het weekend en op feestdagen. Afkicken van alcohol of drugs in de buurt van Eindhoven? Bel gratis naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800