Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek nabij Sittard

Detoxbehandelingen

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in of vlak bij Sittard? Dan is Fundamentum een uitstekende optie. Wij zijn weliswaar gevestigd in Margraten, maar dat is slechts een half uurtje van Sittard vandaan. Of je nu wilt afkicken van alcohol, drugs of medicijnen; bij Fundamentum, afkickkliniek vlak bij Sittard, ben je aan het juiste adres.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek Sittard, gespecialiseerd in detox

Onze kliniek in het Limburgse heuvelland is de enige die volledig is gespecialiseerd in detox. Tijdens een detox behandeling wordt jouw lichaam bevrijd van alle giftige stoffen. In ongeveer tien nachten ben je helemaal clean en is je lichaam niet langer afhankelijk van verslavende middelen.

Hoe werkt een detox in afkickkliniek bij Sittard?

Onze detox kliniek beschikt over een team van gespecialiseerde artsen, psychiaters en verpleegkundig personeel. Wij begeleiden jou tijdens het afkicken en houden je 24 uur per dag in de gaten zodat we direct kunnen ingrijpen wanneer je kampt met heftige afkickverschijnselen. Het doel van onze behandeling is om je snel, veilig en comfortabel door je afkick heen te helpen. We geven je ook een optimaal advies voor een vervolgbehandeling, zodat je straks ook geestelijk kunt ‘dealen’ met je verslaving.

Wat zijn de sterke punten van onze afkickkliniek bij Sittard?

  • Wij hebben korte wachtlijsten. Je kunt bij ons dan ook vrij snel terecht voor een detox behandeling.
  • Je verblijf en behandeling in onze kliniek vlak bij Sittard wordt volledig vergoed door de basisverzekering. Je betaalt alleen het wettelijk verplichte eigen risico.
  • Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Dat houdt in dat je ook in het weekend of tijdens de feestdagen kunt worden opgenomen.
  • We werken nauw samen met zelfhulpgroepen in heel Nederland.

We zitten voor je klaar

Wil jij van je verslaving af? Je kunt onze afkickkliniek bij Sittard dag en nacht bereiken op nummer 0800-2345 800 voor vragen en om een afspraak te maken.
☎ Bel 0800 - 2345 800