Vind wat je
zoekt

Behandeling alcoholverslaving

Zet de eerste stap

Bij een alcoholverslaving is een behandeling in een kliniek vaak de beste manier om korte metten te maken met je drankzucht. Fundamentum is gespecialiseerd in de behandeling van alcoholisme. Je kunt in onze kliniek dan ook rekenen op een professionele en doeltreffende behandeling van je alcoholverslaving.

Direct een intake plannen? Neem nu contact op.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom behandeling bij alcoholisme?

Als je zwaar verslaafd bent aan alcohol ben je al geruime tijd de controle kwijt over je leven. Je denkt alleen nog maar aan de fles en je kunt geen moment zonder. Als je zo in de ban bent van de drank moet je wel heel erg sterk in je schoenen staan om zomaar zelf te stoppen met drinken. Als dat je lukt, petje af! Maar zomaar stoppen met alcohol als je (zwaar) verslaafd bent, kan gevaarlijk zijn. Je lichaam kan hier heftig op reageren met bijvoorbeeld een delirium tot gevolg. In sommige gevallen kan plotseling stoppen zelfs levensbedreigend zijn. Kies daarom altijd voor een professionele behandeling van je alcoholverslaving.

Hoe gaat een alcoholisme behandeling in zijn werk?

Voordat je in onze kliniek wordt opgenomen voor een alcoholverslaving behandeling heb je eerst een intake gesprek. Daarna begint een periode waarin jouw lichaam zichzelf vrijmaakt van alle giftige stoffen. Dat gebeurt door middel van een detox behandeling. Fundamentum is specialist in Nederland die zich volledig richt op detoxificatie, ofwel ontgifting.

Eerste dagen alcoholisme behandeling

Vooral de eerste dagen van de behandeling van je alcoholverslaving kunnen best heftig zijn. Je krijgt te maken met verschillende afkickverschijnselen. Ons team van gespecialiseerde verslavingsartsen en verplegend personeel houden je daarom continu in de gaten. Ook kunnen we je tijdens je behandeling voor alcoholisme medicijnen toedienen die ervoor zorgen dat je veel minder last hebt van de afkickverschijnselen. Na een paar dagen voel je je al een stuk beter en na gemiddeld 2 weken is de detox compleet.

Fundamentum voor een behandeling van je alcoholverslaving

Wil jij stoppen met drinken? Kies dan voor een behandeling voor alcoholisme in onze kliniek. Voor meer informatie of een afspraak kun je ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800