Vind wat je
zoekt

Behandeling van alcoholisme

Zet de eerste stap

Voor veel mensen met een drankprobleem is een behandeling van alcoholisme in een kliniek de beste oplossing. Zeker als alcohol jouw leven volledig beheerst, is het niet eenvoudig om helemaal in je eentje van je verslaving af te komen. Hulp bij het stoppen met alcohol is dan precies wat je nodig hebt.

Die hulp biedt Fundamentum. In onze kliniek in Zuid-Limburg behandelen wij allerlei mensen met een alcoholverslaving. Heb jij ook hulp nodig? Wacht niet langer en bel ons vandaag nog. Dan maken we gelijk een afspraak voor een intakegesprek. Tel: 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Zelf alcoholprobleem oplossen

Een verslaving aan alcohol kent vele gezichten. Sommige mensen drinken dagelijks een te grote hoeveelheid alcohol, maar blijven gewoon functioneren in de maatschappij en ook in de privésfeer zorgt het alcoholgebruik (nog) niet voor grote problemen. Maar ook voor dit type ‘alcoholisten’ is het aan te raden om professionele hulp te zoeken bij Fundamentum. Alcoholisme kun je maar beter altijd behandelen om ergere gevolgen (zowel lichamelijk, psychisch als sociaal) te voorkomen. Op eigen houtje alcoholisme behandelen is bovendien gevaarlijk.

Hulp bij het stoppen met alcohol

Er zijn echter ook alcoholisten die de controle hebben verloren. Alcohol is heer en meester. Zij zijn dan ook gebaat bij een behandeling van alcoholisme. Het drankgebruik kan een gevoel van eenzaamheid met zich meebrengen. Je denkt er helemaal alleen voor te staan en er nooit meer uit te komen. Hulp bij het stoppen met alcohol is dan een laatste strohalm.

Behandeling van alcoholisme

Bij Fundamentum verblijf je 1 tot 2 weken nachten in onze kliniek en ga je je lichaam ontgiften. Zodra je lichaam vrij is van giftige stoffen en niet meer afhankelijk van alcohol heb je een belangrijke stap gezet richting herstel. Deze detoxbehandeling voor alcoholisme vindt plaats onder medische begeleiding. Dat is nodig om de afkickverschijnselen waarmee je te maken krijgt in goede banen te leiden. Je wordt continu in de gaten gehouden en krijgt de juiste medicijnen zodat je zo min mogelijk last ondervindt tijdens het afkickproces. Ook psychisch kun je rekenen op hulp bij het stoppen met alcohol. Bel nu voor een behandeling van alcoholisme bij Fundamentum naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800