Vind wat je
zoekt

Wat is een detox behandeling voor alcohol?

Kom van je drankprobleem af

Detoxen van alcohol in een gespecialiseerde kliniek is een uitstekende manier om van je drankprobleem af te komen. Fundamentum biedt een unieke detox behandeling voor alcohol.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom detoxen van alcohol?

Drinken is sterk verweven met onze moderne cultuur. Wijn drinken bij het eten, een biertje voor de dorst of de consumptie van een alcoholisch mixdrankje behoren steeds vaker tot de ‘normale’ bezigheden. Alcohol is echter gif en vooral als je dat (zeer) regelmatig in grote hoeveelheden drinkt, kan dat nare gevolgen hebben voor je lever en je gezondheid in het algemeen. Detoxen van alcohol is een effectieve manier om je lever weer schoon te maken.

Positieve detox alcohol ervaringen

Als jouw alcoholgebruik nog geen alcoholmisbruik is, kun je zelf gaan detoxen. Populair is bijvoorbeeld de zogenaamde dry january, waarin mensen hun lever een maand rust gunnen. Natuurlijk kun je die droge maand op elk moment van het jaar laten ingaan. Zo’n detox van alcohol zorgt voor een positieve ervaring. Je slaapt beter, je voelt je een stuk fitter, je huid glanst en je verliest overtollig vet.

Detox behandeling alcohol bij verslaving

Is jouw alcoholgebruik dusdanig dat je de controle kwijt bent en kamp je met een verslaving? Dan volstaat zo’n droge maand niet. Je hebt dan een detox behandeling onder goede en professionele begeleiding nodig. Dat kan bij Fundamentum, de afkickkliniek in Margraten (Limburg) die volledig is gespecialiseerd in detox. Ons team van artsen, verpleegkundig personeel, psychiaters en psychologen helpt jou op weg naar een leven zonder alcohol. Tijdens de detox behandeling voor alcohol zul je prettige en minder prettige ervaringen hebben. Zo zal je hoogstwaarschijnlijk met één of meer afkickverschijnselen te maken krijgen. Dat is zeker de eerste drie dagen van je detox het geval. Je bent echter in goede handen en zodra je die eerste fase goed doorstaat, ga je de dagen erna als steeds prettiger ervaren en ga je je steeds beter voelen.

Heb je een drankprobleem? Kies voor een detox behandeling voor alcohol bij Fundamentum. Bel ons voor een afspraak: 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800