Vind wat je
zoekt

Detox kliniek Nederland

Fundamentum

Als je op zoek bent naar een detox kliniek in Nederland, dan kun je eigenlijk niet om Fundamentum in Margraten heen. Waarom? Omdat Fundamentum wel de beste detox kliniek van Nederland wordt genoemd.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Gespecialiseerde detox kliniek in Nederland

Fundamentum is dé specialist in Nederland op het gebied van korte detox behandelingen in een klinische setting. Gedurende de detox krijg je medische begeleiding van ons personeel om jouw behandeling veilig en zo prettig mogelijk te laten verlopen. Omdat wij niet werken met lange wachtlijsten kun je meestal erg snel bij ons terecht.

Detox behandeling in kliniek in Nederland

In een detox kliniek krijg je een behandeling die erop gericht is om jouw lichaam te bevrijden van giftige stoffen. Door je alcohol-, drugs- of medicijnverslaving zit je lichaam namelijk vol met stoffen die daar helemaal niet thuishoren. Hoewel je lever zijn uiterste best doet om zoveel mogelijk gif uit je lichaam af te voeren, kan het zo’n grote hoeveelheid giftige stoffen niet aan. Dankzij een unieke detox behandeling op maat help je jouw lever bij het schoonmaken van je lichaam. Een opname in onze kliniek duurt gemiddeld tien nachten.

Wat kun je verwachten in detox kliniek Fundamentum?

Afkicken is niet makkelijk. Of je nu verslaafd bent aan alcohol, drugs of medicijnen; je zult in de meeste gevallen te maken krijgen met afkickverschijnselen. Afhankelijk van het soort middel dat je gebruikt, kunnen deze behoorlijk heftig zijn en soms ook ronduit gevaarlijk. Daarom word je ondersteund door een hooggespecialiseerd artsenteam met verpleegkundigen. Zij houden je tijdens het afkickproces continu in de gaten en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk last ondervindt van de ontwenningsverschijnselen.

Veilig en comfortabel afkicken in Limburg

Weg uit je eigen leefomgeving kom je in onze kliniek helemaal tot rust tussen de Limburgse heuvels. Het is de ideale plek voor een detox kliniek in Nederland waar je je volledig kunt richten op jouw gevecht tegen je verslaving. We zijn er zeker van dat je als winnaar uit de strijd komt. Bel vandaag nog voor een intake naar 0800 234 5800.
☎ Bel 0800 - 2345 800