Vind wat je
zoekt

GGZ Maastricht

Wij bieden hulp

GGZ Maastricht kent tal van instellingen die hulp en begeleiding bieden op het gebied van geestelijke gezondheidszorg in Maastricht en omstreken. Het doel van de instellingen is om psychische aandoeningen te behandelen en genezen. Ook de verslavingszorg is hier een onderdeel van. Verslaving is tenslotte niet alleen een lichamelijk maar ook een geestelijk probleem.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Vincere GGZ detox Margraten

Na het faillissement van Vincere GGZ heeft deze ggz-kliniek Maastricht een doorstart gemaakt en is de verslavingszorg voortgezet bij Fundamentum in Margraten. Daar zijn zij op de juiste plek, want Fundamentum is al geruime tijd een begrip op het gebied van detoxificatie van verslaafden in Limburg, maar ook in heel Nederland. Mocht je dus op zoek zijn naar de Vincere GGZ kliniek bij Maastricht, dan kun je terecht in Margraten. Onze kliniek is uitstekend bereikbaar met de bus vanaf het centraal station van Maastricht.

Ggz agogen Maastricht

Fundamentum richt zich in eerste instantie op de lichamelijke detox die noodzakelijk is om af te kunnen kicken van je verslaving. In tien dagen is jouw lichaam helemaal verschoond van de giftige stoffen die een aanslag plegen op je gezondheid. Voor het geestelijk welzijn kun je terecht bij onze ggz agogen. Zij helpen je op weg in je psychische strijd tegen jouw verslaving. Wanneer je lichamelijk bent afgekickt heb je weliswaar een belangrijke stap gezet, maar je moet je ook geestelijk wapenen, zodat je niet binnen de kortste keren weer terugvalt in je oude patroon. Onze ggz agogen wijzen je dan ook de weg naar een vervolgtraject dat het beste bij jou past.

Afspraak maken ggz kliniek nabij Maastricht

Kamp jij met een verslaving en lukt het je niet om daar in je eentje vanaf te komen? Dan ben je bij Fundamentum aan het juiste adres. Bel ons gerust. We zitten voor je klaar om antwoord te geven op je vragen en een afspraak te maken voor een intake. Bel naar 0800-2345800 of neem contact op via de website.
☎ Bel 0800 - 2345 800