Vind wat je
zoekt

Hulp bij verslaving

Bij Fundamentum

Zoek je hulp bij verslaving? Dan ben je bij Fundamentum aan het juiste adres. Onze afkickkliniek in Margraten (Limburg) staat bekend om zijn unieke detox behandelingen bij verslaving aan alcohol, drugs of medicijnen. Neem contact op voor meer informatie of doe een intake voor persoonlijk advies.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hulp bij verslaving aan alcohol

Als je zwaar verslaafd bent aan alcohol is het heel moeilijk om in je eentje af te kicken. Professionele hulp bij alcoholisme is dan ook echt noodzakelijk. In onze kliniek word je begeleid door een team van gespecialiseerde artsen en verplegend personeel. Zij houden jouw afkickproces 24 uur per dag in de gaten en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen.

Hulp bij alcoholprobleem

Ook als je nog niet zwaar verslaafd bent, maar er wel veel moeite mee hebt om eens een paar dagen geen alcohol te nuttigen, kan professionele hulp bij het stoppen met drinken jou weer op het goede spoor zetten. Na je detox behandeling is je lichaam weer helemaal schoon en ben je gemotiveerd om je alcoholconsumptie drastisch te verminderen.

Hulp bij verslaving aan coke

Kun jij je nog herinneren dat je je eerste lijntje coke snoof? En hoeveel lijntjes later ben je nu? Van coke heb je steeds meer nodig om nog enig effect te merken. Je hebt er inmiddels kapitalen aan besteed en je zou graag willen stoppen. Maar hoe doe je dat alleen? Zoek daarom hulp bij het afkicken van coke. Met de deskundige begeleiding die wij bieden tijdens de detox behandeling kan jij veilig afkicken van coke.

Hulp bij verslaving

Juist door te kiezen voor hulp bij verslaving in een afkickkliniek, kun je doelbewust een einde maken aan je verslaving. Dankzij de hulp bij het afkicken weet je dat je in goede handen bent. Dat geeft een veilig gevoel. Deskundige artsen en verplegers kunnen je geruststellen wanneer je je rot voelt en uitleggen dat sommige ontwenningsverschijnselen heel normaal zijn tijdens een afkickproces. Maar ook als het allemaal wat te heftig wordt, staat er een professioneel team voor je klaar.

Zoek jij hulp bij verslaving? Plan dan vandaag jouw intake. Je kunt ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800