Vind wat je
zoekt

Keta trip

Ga voor realiteit

Ketamine, ook bekend als keta, Special K of vitamine K, is een middel waarvan je gaat trippen. Tijdens een keta trip ervaar je de werkelijkheid heel anders dan wanneer je niet onder invloed bent van deze drug.

Fundamentum is een detoxkliniek. Wij behandelen diverse drugsverslavingen. Gebruik jij regelmatig drugs of combineer je verschillende soorten drugs en vind je het moeilijk om daarmee te stoppen? Wil je weten of een detox voor jou geschikt is? Dan kun je ons bellen op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Keta trip, een reis door de geest

Het woord trip is oorspronkelijk afkomstig uit het Engels en betekent reis. In het geval van een keta trip is dat een reis door de geest waarin je op een andere manier naar de werkelijkheid kijkt. “Ik zag mijn vriend als een kabouter met een kerstmuts”, beschrijft iemand haar keta trip. “Ik voelde me net zo groot als God”, aldus een andere ketagebruiker terwijl hij een voetbal optilt en denkt dat het een planeet is. “Ik bevond me in een fictieve jungle met oranje gras, paarse bomen en tweedimensionale dieren die me overal volgden”, vertelt een ander. Zo beleeft iedere gebruiker zijn eigen keta trip.

Ketamine niet onderschatten

Gebruikers willen het effect van ketamine nog wel eens onderschatten. Zo kan het voorkomen dat zij na een eerste lijntje keta nog niet zoveel merken waardoor ze meer gaan snuiven. Juist bij grotere hoeveelheden is de kans op een keta trip groot. Eenmaal onder invloed verliezen gebruikers bovendien vaak de controle en kennen zij geen remmingen meer. Hierdoor kunnen zij meer gebruiken dan ze van plan waren.

Geen ketamine kater

Van een kater zoals bij alcohol is bij ketamine nauwelijks sprake. Gebruikers kunnen zich de volgende dag wel wat moe voelen. Dat komt dan meestal omdat zij minder (goed) hebben geslapen. Een ketamine kater blijft achterwege.

Heb je problemen met drugs, alcohol of slaapmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op voor een intake of behandeling. Fundamentum is gespecialiseerd in korte detoxbehandelingen en biedt onder deskundige begeleiding de ideale omgeving om jouw verslaving aan te pakken. Bel naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800