Vind wat je
zoekt

Kleinschalige afkickkliniek

De voordelen

Als je op zoek bent naar een afkickkliniek, kom je erachter dat ze grofweg te verdelen zijn in twee soorten: grootschalige en kleinschalige afkickklinieken, zoals Fundamentum is. Wat maakt een kleinschalige afkickkliniek zo uniek en wat zijn de voordelen van een kleine afkickkliniek in vergelijking met een grote kliniek? Het verschil in aanpak kan belangrijk zijn voor jouw hersteltraject. Wij vertellen je hoe dat zit.

Fundamentum is een kleinschalige organisatie die zich richt op detoxbehandelingen voor mensen met alcohol, drugs- en medicijnverslavingen. Ben je verslaafd en wil je ervanaf komen? Neem contact op via 0800 2345 800 en plan een eerste gesprek in.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Voordelen van kleinschalige afkickkliniek

Een kleinschalige afkickkliniek, zoals Fundamentum, kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel in vergelijking met een grootschalige kliniek is de persoonlijke begeleiding. Wat het beste bij je past, hangt af van je situatie en wat jij fijn vindt. Zo zijn er verschillen in behandeling, aanpak en groepsgrootte.

Voordelen van een kleinschalige afkickkliniek op een rijtje:  

  • Het biedt een warme omgeving waar steun en individuele zorg centraal staat. 
  • Er is 24/7 persoonlijke aandacht van medewerkers.  
  • Heb je medische ondersteuning nodig? Dan krijg je die snel.  
  • Je maakt deel uit van een kleine, hechte gemeenschap van mensen die je begrijpen en steunen. Dit draagt bij aan je herstel.  

Detoxbehandelingen bij Fundamentum

Als kleine afkickkliniek staat Fundamentum voor persoonlijke benadering, gerichte detoxbehandelingen en professionele begeleiding. We helpen je niet alleen bij het bestrijden van je verslaving, maar ook bij het terugkrijgen van de controle over je leven. De detoxbehandeling duurt gemiddeld twee weken en helpt je met het herstellen van je lichamelijke verslaving. Na afloop volg je een geschikte vervolgbehandeling om het mentale deel van je verslaving aan te pakken.

Fundamentum: kleine afkickkliniek in Limburg

Fundamentum biedt niet alleen een weg naar herstel maar ook een oase van rust, gelegen in de schilderachtige heuvels van Limburg. In onze kleine afkickkliniek ontsnap je aan de hectiek van het dagelijks leven. De rustige omgeving zorgt voor een kleinere kans op stadse verleidingen. Je bent ver van prikkels vandaan: een uitgelezen plek om je te focussen op je herstel.

Afkicken bij Fundamentum

Heb je een verslaving waar je aan wilt werken en voel je je prettiger bij een kleinschalige afkickkliniek? Bij Fundamentum kun je terecht voor een detoxbehandeling waar je in een veilige omgeving, 24/7 hulp en begeleiding krijgt. De behandeling duurt gemiddeld twee weken en de wachttijden zijn kort. Ook wordt een behandeling volledig vergoed door je zorgverzekeraar (behalve het eigen risico). Neem contact met ons op tussen 7:00 en 22:00 uur op het nummer 0800 2345 800 om een intakegesprek in te plannen.
☎ Bel 0800 - 2345 800