Vind wat je
zoekt

Medicijn test

Doe de test

Het aantal mensen dat verslaafd is aan medicatie is in de afgelopen jaren toegenomen. Voornamelijk pijnstillers (opiaten) en kalmeringsmiddelen (benzodiazepinen) hebben een zeer verslavende werking. Gebruik jij vaak of langdurig medicatie en maak je je zorgen over je medicijngebruik? Doe de medicijntest van Fundamentum om erachter te komen of je zorgen terecht zijn en of je mogelijk een medicijnverslaving hebt.


➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)


Medicijn test

Met de medicijn test van Fundamentum test je door middel van een aantal vragen binnen een paar minuten of je mogelijk verslaafd aan medicatie bent geraakt. De vragen hebben betrekking tot jouw gebruik en in hoeverre het gebruik invloed heeft op jouw leven. Na het invullen van de test komt een uitslag naar voren die aangeeft of jouw medicijngebruik problematisch is. De antwoorden en uitslag van de test worden nergens opgeslagen, de test is dus volledig anoniem.


Afkicken van je medicijnverslaving bij Fundamentum

Blijkt uit onze test dat je aan medicijnen verslaafd bent geraakt? Dan helpen wij je graag. Met onze detoxbehandeling kick je lichamelijk af en zet je de eerste stap naar herstel van verslaving. Onze artsen, verplegers, ervaringsmedewerkers en psychologen zetten zich dag en nacht in om jouw afkickproces veilig en zo prettig mogelijk te laten verlopen door ontwenningsverschijnselen tot een minimum te beperken. Na de detox ben je lichamelijk afgekickt en ben je klaar om een verslavingsvervolgbehandeling te volgen waarbij je werkt aan het psychische deel van je verslaving.


Uitslag van de medicijntest

Is uit de medicijntest naar voren gekomen dat je mogelijk verslaafd bent aan medicatie? Neem dan contact op met Fundamentum, wij kunnen je helpen met het zetten van die moeilijke en belangrijke eerste stap naar herstel van verslaving. Met onze detox kick je lichamelijk af en ga je een leven tegemoet zonder actief medicijngebruik en alle nare gevolgen die daarbij komen kijken.


Heb jij vragen naar aanleiding van je medcijntest? Bel 0800-2345 800. Voor hulp bij jouw medicijnverslaving kun je contact met ons opnemen.

☎ Praat nu met een deskundige