Vind wat je
zoekt

Miauw drugs

4mmc

Klinkt de term miauw miauw jou bekend in de oren? Ja, dat doet de poes, zal je zeggen. Met miauw drugs wordt echter ook 4mmc bedoeld. Deze drug werd in de volksmond miauw miauw genoemd. Toen 4mmc werd verboden, kwam 3mmc (poes) op de markt, een afgeleide variant van 4mmc. Poes is in tegenstelling tot miauw wel legaal verkrijgbaar. We nemen 3mmc vs 4mmc nader onder de loep.

Een detoxbehandeling bij Fundamentum heeft als doel om je lichaam te ontgiften. Neem je vaak miauw drugs en wil je daarmee stoppen? Dan moet je in veel gevallen eerst je lichaam ontgiften. Om je aan te melden voor onze detoxbehandeling of om de mogelijkheden te bespreken kun je ons bellen op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

4mmc heeft stimulerende werking

Mephedrone 4-methylmethcathinone (4mmc / mefedron) verscheen in 2008 op de markt als plantenvoeding en als badzout. In Engeland werd het al snel als drug gebruikt. 4mmc heeft een werking die wel wordt omschreven als een kruising tussen MDMA (xtc) en coke. Het werkt stimulerend en zorgt voor een lichte bewustzijnsverandering. Vaak ervaren gebruikers een euforisch gevoel en hebben ze de neiging om veel te praten.

Hoe lang duurt 4mmc werking?

Als je mefedron slikt, begint het na zo’n 15 tot 45 minuten te werken. Bij snuiven is de 4mmc werking binnen enkele minuten een feit. De effecten van deze miauw drugs zijn bij snuiven zo tussen de 45 minuten en 1,5 uur merkbaar en bij slikken tussen de 1,5 en 3 uur. Vooral bij snuiven is de kans op verslaving groter, omdat gebruikers de korter durende roes steeds weer willen verlengen.

3mmc vs 4mmc

3mmc is een afgeleide van 4mmc. De werking en effecten en de mate van verslaving zijn min of meer hetzelfde als die van 4mmc. Het grootste verschil is dan ook dat 3mmc (nog) niet in de Opiumwet is opgenomen.

Beide middelen zijn behoorlijk verslavend. Wil je stoppen met miauw drugs? Dan is het eerst tijd om je lichaam onder handen te nemen en te ontgiften middels onze detoxbehandeling. Zodra er geen greintje 3mmc of 4mmc meer in je lichaam zit, vervolg je de weg naar herstel van verslaving. Zet vandaag nog die eerste stap en neem contact op met Fundamentum in Margraten voor een behandeling.
☎ Bel 0800 - 2345 800