Vind wat je
zoekt

Nieren ontgiften

Bij verslaving

Je nieren ontgiften, is dat nodig? En zo ja, wanneer dan wel? Hoe kun je op een veilige manier je nieren ontgiften?

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Nieren ontgiften op natuurlijke wijze

Je nieren hebben een belangrijke taak in je lichaam. Ze zijn namelijk verantwoordelijk voor het filteren en afvoeren van de afvalstoffen die je lichaam produceert. Dat maakt je nieren samen met je lever tot het 100 procent natuurlijke ‘detoxbedrijf’ dat dag en nacht in touw is om jouw lichaam te reinigen. Je nieren en lever ontgiften jouw lichaam op natuurlijke wijze.

Lever en nieren ontgiften

Als je gezond leeft, hoef je je geen zorgen te maken dat je lichaam vol komt te zitten met giftige stoffen. De lever en nieren zijn uitstekend in staat om je lichaam te zuiveren en reinigen. Dat wordt anders als je jouw lichaam al geruime tijd voedt met schadelijke stoffen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een drugs- of een alcoholverslaving. De kans is dan groot dat je lever en nieren beschadigd zijn en ze minder goed hun werk kunnen doen. Je lever en nieren ontgiften is dan echt noodzakelijk.

Hoe nieren ontgiften?

Wil je je nieren en lever graag een handje helpen om optimaal te functioneren? Neem dan dagelijks een eetlepel olijfolie met wat citroensap. Zet ook regelmatig een verse watermeloen op het menu en doe jezelf tegoed aan het sap van granaatappels en appelazijn. Ook gember bezit goede eigenschappen die zowel je lever als nieren ondersteunen bij hun werkzaamheden. Gezonde en gevarieerde voeding helpt überhaupt bij het optimaal laten functioneren van deze organen.

Lever en nieren ontgiften in detox kliniek

Heb je door een verslaving continu giftige stoffen in je lichaam? Dan is een detox behandeling op maat geen overbodige luxe. Onder begeleiding van een team van deskundige artsen en verplegers ga jij je nieren en lever ontgiften. Zo maak je jouw lichaam op een veilige manier schoon en ben je elke dag een stap dichter bij een leven zonder verslaving.

Wil je meer weten over nieren en lever ontgiften of direct een afspraak maken? Je bereikt ons op 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800