Vind wat je
zoekt

Ontgiften lichaam

Eerste stap bij afkicken

Ieder mens beschikt over een orgaan dat dag in dag uit bezig is met het ontgiften van het lichaam. Onze lever zorgt voor een natuurlijke afvoer van schadelijke stoffen. Toch kunnen zich situaties voordoen waarin er meer nodig is om je lichaam te ontgiften.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat doet je lever bij detox lichaam?

Zonder de lever die zorgt voor een natuurlijke detox zou ons lichaam al snel vervuild raken en niet meer goed kunnen functioneren. Niet voor niets wordt de lever daarom beschouwd als een van meest belangrijke organen waarover we beschikken. De lever is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van belangrijke eiwitten, de opslag van energie en brandstoffen, maar ook voor de verwerking en afvoer van afvalstoffen. Het filtert deze afvalstoffen uit het bloed en kan deze omzetten in stoffen die niet schadelijk zijn of deze direct afbreken en afvoeren. Bij het ontgiften van je lichaam gebeurt uiteraard het laatste.

Tijdens klinische detox je lichaam ontgiften

Hoewel er tegenwoordig allerlei detox kuren worden aangeboden die gericht zijn op een zo schoon en gezond mogelijk leven is een detox om je lichaam te ontgiften vooral erg noodzakelijk wanneer je kampt met een verslaving. Door je lichaam continu bloot te stellen aan giftige stoffen kan je lever het werk niet meer aan. De schadelijk stoffen gaan zich ophopen en dat kan nare gevolgen hebben. Dat is bijvoorbeeld het geval bij langdurig, overmatig gebruik van alcohol. Het ontgiften van je lichaam onder medische begeleiding in een kliniek is dan een verstandig besluit.

Detox lichaam bij Fundamentum

Fundamentum is de plek bij uitstek om een detox behandeling te krijgen. Wij zijn namelijk de nummer 1 specialist in Nederland op het gebied van detoxificatie. Of je nu verslaafd bent aan alcohol, drugs of medicijnen; je krijgt een detox op maat waardoor je lichaam volledig kan ontgiften. Zodra dit proces is voltooid, ben je niet langer afhankelijk en gloort er voor jou een nieuw bestaan zonder verslaving.

Wil jij je lichaam ontgiften in een kliniek die gespecialiseerd is in detox? Bel dan nu voor een intake op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800