Vind wat je
zoekt

Val je af van coke?

Lees er hier meer over

Coke is zeer verslavend en brengt op lange termijn vervelende lichamelijke en geestelijke effecten met zich mee. Wat zijn die effecten, kan je er depressief van raken en val je af van coke? Hier lees je alles over de nadelige effecten op korte en lange termijn.
Ben jij afhankelijk geworden van cocaïne en wil je hier vanaf? Zet de eerste stap en plan een gratis intake in bij Fundamentum. Dan zorgen wij er samen voor dat jij van je cokeverslaving af komt. Bel ons op 0800 2345 800.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

.Geestelijke effecten coke

Cokegebruik levert zowel geestelijk als lichamelijk negatieve effecten op. Een voorbeeld van een geestelijk negatief effect is dat je depressieve gedachten kunt krijgen. Dit gebeurt voornamelijk wanneer iemand niet (meer) gebruikt. Je bent gewend aan de positieve gevoelens die je krijgt van cocaïne. Op het moment dat je deze gevoelens niet meer hebt, kan het omslaan in zeer negatieve gedachten of zelfs een depressie.

Lichamelijke effecten: val je af van coke?

Cokegebruik is niet alleen op geestelijk gebied schadelijk. Ook de lichamelijke effecten van coke kunnen ernstige schade aanrichten. Als je coke gebruikt eet en drink je vaak niet. Daarnaast word je ook nog eens veel actiever en scherper. Dit zorgt ervoor dat je op een gegeven moment op je reserves gaat leven en erg kunt afvallen. Dit is uiteraard zeer slecht voor je gezondheid. Ook kan coke je ‘s nachts wakker houden. Slapeloosheid heeft verschillende negatieve effecten op het lichaam.

Afvallen van coke

Bij overmatig gebruik kun je erg afvallen van coke. Val jij ook af van coke? Dit heeft met een aantal factoren te maken. Allereerst eet je simpelweg minder als je coke gebruikt. Je krijgt het energieke gevoel van de drug en hebt voor je gevoel dus geen energiebronnen als koolhydraten en vetten nodig. Daarnaast zorgt coke ervoor dat je metabolisme omhoog gaat. Dit zorgt ervoor dat de calorieën die je tot je neemt sneller gebruikt worden als energiebron in plaats van als reserves in de vorm van vet.

Afkicken van coke met Fundamentum

Val je af van coke en wil je terug naar een gezonde levensstijl? Zet dan de eerste stap door een intake in te plannen bij Fundamentum. Wij zijn in Nederland de specialist in detoxbehandelingen. Probeer dus niet zelf te stoppen maar zoek professionele hulp. Neem contact met ons op via 0800 2345 800. Dan zorgen wij er samen voor dat jij van je cokeverslaving afkomt en de regie over je leven weer terugkrijgt.

☎ Bel 0800 - 2345 800