Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Brabant

En Limburg

Als je op zoek bent naar een afkickkliniek in de regio Brabant, dan is Fundamentum in Limburg ook een aantrekkelijk alternatief. In onze kliniek op ongeveer een uur rijden van Eindhoven krijg je een detox onder goede begeleiding.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek in de buurt van Brabant

Je hebt besloten om iets te gaan doen aan je drugs- of alcoholverslaving, maar waar vind je een goede kliniek om af te kicken? Jongeren kunnen voor een afkickkliniek in Brabant onder andere in Hilvarenbeek terecht. Ook voor een afkickkliniek voor alcohol zijn er in Brabant verschillende mogelijkheden. Kom je echter uit Oost-Brabant dan kun je in plaats van een afkickkliniek in Brabant net zo goed voor een kliniek in Limburg kiezen. Dat maakt qua afstand nauwelijks iets uit.

Afkicken in andere omgeving

Los van de afstand tot de afkickkliniek in Brabant kan het sowieso een goed idee zijn om in een andere omgeving af te kicken. Je komt dan werkelijk los van jouw dagelijkse sleur. Een vreemde omgeving zorgt voor een ander perspectief en biedt nieuwe inspiratie. Wanneer je in plaats van een afkickkliniek in Brabant naar onze kliniek in Margraten komt, kan dit net even dat extra zetje zijn dat je nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van Fundamentum?

Midden tussen de Limburgse heuvels, in het uiterste zuiden van Nederland, kun jij anoniem en in alle rust afkicken van je verslaving. Bij Fundamentum bieden wij een unieke detox waarbij je lichaam weer helemaal clean wordt. Detox betekent ontgiften, en dat is precies wat je in ongeveer tien nachten gaat doen. Door middel van een korte maar krachtige behandeling worden alle giftige stoffen uit jouw lichaam verwijderd. Hierbij word je begeleid door een team van verslavingsartsen en speciaal opgeleid verpleegkundig personeel.

Geen wachttijden

Onze afkickkliniek nabij Brabant kent korte wachttijden. Een afspraak is dan ook zo gemaakt. Je kunt bij ons ook het hele jaar terecht, dus ook op zon- en feestdagen. Klinkt aantrekkelijk? Bel vandaag nog voor een afspraak naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800