Vind wat je
zoekt

Benzodiazepines kopen

Zonder recept

Benzodiazepines (benzo’s) zijn een groep medicijnen die door artsen wordt voorgeschreven bij klachten zoals angststoornissen, slaapproblemen en epilepsie. Ze kunnen ook helpen om de ontwenningsverschijnselen bij een alcoholverslaving te verminderen. Bekende soorten benzo’s zijn bijvoorbeeld oxazepam en diazepam. Waarom kun je eigenlijk geen benzodiazepines kopen zonder recept van een arts? Fundamentum legt het uit.

Benzodiazepines zijn erg verslavend. Heb jij het gevoel dat je niet meer zonder kunt en wil je daarom benzo’s kopen zonder recept? Zoek in plaats daarvan professionele hulp om van je verslaving af te komen. Bij Fundamentum weten we als geen ander hoe we jou kunnen helpen om te stoppen met benzodiazepines. Je kunt altijd snel bij ons terecht. Neem dagelijks tussen 07:00 en 22:00 uur contact op via 0800 2345 800 en plan jouw intake.

➤ Doe de medicijntest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe kom ik aan benzodiazepine?

enzodiazepines kopen zonder recept is niet toegestaan. Ze zijn alleen legaal verkrijgbaar als ze door een arts worden voorgeschreven. Dit komt omdat het hele verslavende medicijnen zijn waar je snel misbruik van maakt als je ze te lang gebruikt. Je kunt er erg afhankelijk worden van benzodiazepines. Benzo’s worden daarom door artsen alleen kortdurend voorgeschreven en het is heel belangrijk dat je niet meer neemt dan de aanbevolen dosis. Heb jij last van angst- of slaapproblemen of een andere aandoening waarvoor benzo’s worden voorgeschreven? Bespreek dit dan met je arts en ga nooit zelf benzo’s kopen zonder recept.

Benzo kopen zonder recept: waarom illegaal?

Het is niet vreemd dat benzodiazepines kopen zonder recept niet is toegestaan in Nederland. Je raakt er niet alleen snel verslaafd aan, je kunt er ook vervelende bijwerkingen van krijgen. Al helemaal als je deze medicijnen te lang of in een verkeerde dosis gebruikt. Mogelijke bijwerkingen van benzo’s zijn:

  • Slaperigheid; 
  • Duizeligheid; 
  • Extreme vermoeidheid; 
  • Geheugenproblemen; 
  • Een verward gevoel; 
  • Slechtere coördinatie. 

Designer-benzodiazepines kopen is onverstandig

Als je denkt dat illegaal benzo’s kopen betrouwbaar is, dan heb je het mis. Soms worden benzo’s op de illegale markt verkocht, maar dit kan heel gevaarlijk zijn. Designer-benzodiazepines zijn namelijk niet professioneel getest. Ze bevatten stoffen die niet zijn goedgekeurd en vaak worden ze gemaakt in illegale laboratoria. Designer-benzodiazepines bevatten vaak synthetische stoffen die zijn gemaakt om benzodiazepines na te bootsen, maar vaak zijn ze veel sterker. Ze kunnen heftige bijwerkingen veroorzaken en het is lastig om in te schatten hoe je lichaam op deze medicijnen reageert.

Veilig afkicken van benzodiazepines bij Fundamentum

Benzodiazepines kopen zonder recept is niet verstandig. Wil je van je benzo-verslaving af? Doe dit dan altijd onder professionele begeleiding. Stop je zomaar met deze medicijnen, dan kunnen er ontwenningsverschijnselen optreden. Deze maken het niet alleen moeilijk om te stoppen, de ontwenningsverschijnselen kunnen ook gevaarlijk zijn. Gelukkig heeft Fundamentum jarenlange ervaring in het behandelen van medicijnverslavingen. Bij ons kick je in een korte tijd lichamelijk af van benzodiazepines. In een veilige omgeving, midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Neem vandaag nog contact op met onze Intake Office en plan jouw eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800