Vind wat je
zoekt

Positieve detox alcohol ervaringen

Werken aan je verslaving onder goede begeleiding

Positieve detox alcohol ervaringen hebben als resultaat dat 92% van onze cliënten Fundamentum aanbeveelt en ons waarderen met een 8,4. Wat maakt onze kliniek in Margraten zo bijzonder?
➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Geen wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Detox alcohol ervaringen: goede begeleiding

Een succesvolle detox alcohol valt of staat bij een goede begeleiding. Daar zetten wij bij Fundamentum dan ook volledig op in. Zeker als je zwaar verslaafd bent aan alcohol is het niet eenvoudig om af te kicken. Je krijgt te maken met lichamelijke en psychische ontwenningsverschijnselen. In sommige gevallen kunnen dat zelfs hallucinaties of een delirium zijn. Ook een epileptische aanval komt voor. Daarom is het van groot belang dat je er niet alleen voor staat. Dankzij onze professionele begeleiding kun jij op een veilige manier en onder medisch toezicht afkicken.

Detox alcohol ervaringen: cold turkey ontgiften

Fundamentum is de enige afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detox. Door middel van onze unieke detox behandeling zorgen wij ervoor dat jouw lichaam in 7 tot 10 dagen helemaal vrij is van giftige stoffen. Deze cold turkey manier van afkicken is het meest effectief en een eerste voorwaarde om op een succesvolle manier van je alcoholverslaving af te komen. Je lever kan zich weer gaan herstellen. Je voelt je een stuk gezonder en fitter en dat is nu precies wat veel van onze cliënten scharen onder de positieve detox alcohol ervaringen.

Detox alcohol ervaringen: gemotiveerd naar vervolgtraject

Juist omdat je lichaam weer schoon is, voel je de kracht en de motivatie om ook af te rekenen met je geestelijke verslaving aan alcohol. Onze psychiaters en psychologen helpen je daarbij op weg en adviseren je bij de keuze voor een vervolgtraject dat is gericht op de psychische kant van je verslaving.

Ben jij klaar voor een positieve detox alcohol ervaring? Kies dan voor een detox behandeling bij Fundamentum. Bel ons vandaag nog voor een intake: 0800 2345 800.
☎ Praat nu met een deskundige