Vind wat je
zoekt

Positieve detox alcohol ervaringen

Detoxen van alcohol onder goede begeleiding

Positieve detox alcohol ervaringen hebben als resultaat dat 92% van onze cliënten Fundamentum aanbeveelt en ons waarderen met een 8,1. Wat maakt onze kliniek en de detox behandeling voor alcoholverslaving in Margraten zo bijzonder? Wij leggen uit hoe een detox alcohol in zijn werk gaat.

➤ Doe de alcoholtest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Detox alcohol ervaringen: goede begeleiding

Een succesvolle detox alcohol valt of staat bij goede begeleiding. Daar zetten wij bij Fundamentum dan ook volledig op in. Zeker als je zwaar verslaafd bent aan alcohol is het niet eenvoudig om af te kicken. Je krijgt bij een detox van alcohol te maken met lichamelijke en psychische ontwenningsverschijnselen. In sommige gevallen kunnen dat zelfs hallucinaties of een delirium zijn. Ook een epileptische aanval kan voorkomen. Daarom is het van groot belang dat je er niet alleen voor staat. Dankzij onze professionele begeleiding kun jij op een veilige manier en onder medisch toezicht afkicken tijdens je detox van alcohol.

Detox alcohol ervaringen: cold turkey ontgiften

Fundamentum is dé afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detox, onder andere voor alcohol. Door middel van onze unieke detox behandeling voor alcoholverslaving zorgen wij ervoor dat jouw lichaam in gemiddeld 2 weken vrij is van giftige stoffen die alcoholgebruik in je lichaam achterlaat. Deze cold turkey manier van afkicken is het meest effectief en een eerste voorwaarde om op een succesvolle manier van je alcoholverslaving af te komen. Je lever kan zich weer gaan herstellen. Je voelt je een stuk gezonder en fitter en dat is nu precies wat veel van onze cliënten scharen onder de positieve detox alcohol ervaringen.

Detox alcohol ervaringen: gemotiveerd naar vervolgtraject

Juist omdat je lichaam weer schoon is na de detox van alcohol, voel je de kracht en de motivatie om ook af te rekenen met je geestelijke verslaving aan alcohol. Onze psychiaters en psychologen helpen je daarbij op weg en adviseren je bij de keuze voor een vervolgtraject dat is gericht op de psychische kant van je verslaving.

Ben jij klaar voor een positieve detox alcohol ervaring? Kies dan voor een detox behandeling bij Fundamentum. Bel ons vandaag nog voor een intake: 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800