Vind wat je
zoekt

Oxycodon kopen

Pas hiermee op

Oxycodon kopen zonder recept? Dat is niet mogelijk, daarvoor is dit opiaat een veel te sterke pijnstiller. Oxycodon is bovendien zeer verslavend. Je kunt het dan ook alleen krijgen als een arts dat voorschrijft. Toch bestaat er ook een groeiende groep mensen die oxycodon koopt via een illegaal circuit.

Ben jij iemand die oxycodon wil kopen, dan zal je moeten erkennen dat je verslaafd bent. Zoek je naar manieren om hiermee te stoppen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op nummer 0800-2345 800.

➤ Doe de medicijntest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Zware jongen onder de pijnstillers

Pijnstiller oxycodon heeft een twee keer zo sterke werking als morfine. Het is dus niet zo verwonderlijk dat dit medicijn zwaar verslavend is. Oxycodon kan een aangename roes veroorzaken en dat is een reden waarom het middel ook wel wordt gebruikt buiten een medische setting. In de Verenigde Staten is al geruime tijd sprake van een opiatencrisis. Veel mensen zijn verslaafd geraakt en kopen oxycodon op de illegale markt. Het aantal mensen dat in de VS is overleden aan een overdosis is aanzienlijk.

Oxycodon kopen in Nederland

Hoeveel mensen in Nederland de pijnstiller oxycodon kopen, is niet duidelijk. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) krijgt jaarlijks tientallen meldingen van mogelijke illegale handel via het internet. Er zijn wel cijfers bekend van het aantal mensen per jaar dat oxycodon bij de apotheek haalt. Dit zijn er ruim een half miljoen (https://www.sfk.nl/publicaties/data-en-feiten/Dataenfeiten2020.pdf). Als 5 procent daarvan verslaafd raakt, spreek je wel over ruim 25.000 personen. Stopt de arts met het voorschrijven, dan is de kans groot dat zij op een andere manier aan het middel proberen te komen.

Minder snel oxycodon kopen op illegale markt

Nu is de situatie in de VS niet helemaal te vergelijken met die in Nederland. Wie daar verslaafd raakt en zijn baan verliest, is ook niet meer verzekerd. Je bent dan helemaal snel aangewezen op het illegale circuit om je medicijn te kopen. Toch is het van belang dat men ook in Nederland alert blijft op het chronisch gebruik van opiaten.

Oxycodon kopen zonder recept

Het is niet mogelijk om oxycodon te kopen zonder recept. Ben je verslaafd aan oxycodon en kun je niet zonder dit medicijn? Overweeg dan een behandeling.

Fundamentum behandelt verschillende verslavingen aan medicijnen, drugs en alcohol. Meer weten? Bel ons op nummer 0800-2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800