Vind wat je
zoekt

Hoe afkicken van coke?

Zo doe je dat

Heb jij een cokeverslaving en loop je met de vraag: hoe afkicken van coke? Dit is een belangrijke vraag voor veel mensen die worstelen met een verslaving aan cocaïne. Gelukkig ben je niet alleen, en zijn er manieren om hulp te krijgen. Fundamentum helpt jou graag met een detoxbehandeling. Je komt bij ons ongeveer 2 weken in de kliniek, zodat je op een goede en veilige manier kunt afkicken van je cocaïneverslaving. Bel 0800-2345800 en plan direct een intakegesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe kun je afkicken van coke?

Hoe afkicken van coke? Afkicken van coke is niet gemakkelijk en professionele ondersteuning is enorm belangrijk. Begin met het erkennen van het probleem en de wil om te veranderen. Dit is vaak een moeilijke stap, maar het is cruciaal voor je herstelproces. Het besef dat een verslaving aan cocaïne schadelijk is voor zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid is een belangrijke eerste stap.

Zelf proberen af te kicken kan gevaarlijk zijn en leiden tot ernstige ontwenningsverschijnselen. Bij Fundamentum bieden we daarom detoxbehandelingen aan. Ons team van specialisten staat klaar om je te begeleiden door het afkickproces en je te voorzien van de nodige ondersteuning en zorg.

De detoxbehandeling is vaak de eerste stap in het afkickproces van coke. Je kickt hierbij lichamelijk af: dit houdt in dat je lichaam wordt gereinigd van alle giftige stoffen die zich hebben opgebouwd door het gebruik van cocaïne. Bij Fundamentum vinden deze detoxbehandelingen plaats in een medische setting en onder 24-uurs toezicht, waardoor je veilig en comfortabel kunt afkicken.

Hoe lang moet je afkicken van coke?

De duur van het lichamelijke afkickproces kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van je verslaving en persoonlijke omstandigheden. Over het algemeen biedt Fundamentum korte detoxbehandelingen aan, meestal van 2 weken. Deze behandelingen vinden plaats in onze kliniek in een medische setting, wat zorgt voor een veilige en effectieve afkickperiode. Na deze periode zal je elders een behandeling volgen om het psychische aspect van je cokeverslaving aan te pakken.

Afkicken van coke bij Fundamentum

Onze ervaren medische staf, bestaande uit verpleegkundigen, GGZ agogen, artsen en psychiaters staat klaar om je te begeleiden tijdens het afkickproces. We bieden een ondersteunende omgeving waar je veilig kunt werken aan je herstel.

Naast dat je bij de detoxbehandeling lichamelijk afkickt maak je een start met het werken aan de emotionele en psychologische aspecten. Hoe afkicken van coke bij Fundamentum? We bieden individuele counseling, groepstherapie en ondersteuning bij het ontwikkelen van coping-strategieën om terugval te voorkomen.

Fundamenten helpt bij verslaving

Hoe afkicken van coke? Neem vandaag nog contact met ons op. Fundamentum staat bekend om de korte wachtlijsten, wat betekent dat je snel bij ons terecht kunt voor hulp. Bovendien worden onze detoxbehandelingen volledig vergoed (behalve het eigen risico) binnen de basisverzekering, waardoor onze zorg toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft.

We zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend, ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen. Onze nauwe samenwerking met verwijzers zorgt ervoor dat je ook na je behandeling de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Klaar om hulp te krijgen?

Als je worstelt met een verslaving aan coke en wilt afkicken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Fundamentum. Bel vandaag nog naar 0800-2345 800 voor meer intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800