Vind wat je
zoekt

Hulp bij afkicken alcohol

Wij helpen je

Ben je op zoek naar hulp bij afkicken alcohol? Het kan een uitdagende en moeilijke stap zijn om deze weg te bewandelen, maar je staat er niet alleen voor. Bij Fundamentum helpen we je de uitdagingen te overwinnen waarmee mensen met een alcoholverslaving worden geconfronteerd. Zoek hulp bij afkicken alcohol en kies voor onze gespecialiseerde detoxbehandeling. Bij Fundamenten kun je op een veilige en effectieve manier stoppen met drinken. Neem vandaag nog contact met ons op via 0800-2345 800 en plan direct een intakegesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Welke hulp bij afkicken van alcohol is er?

Het besluit om te stoppen met drinken is één van de moedigste stappen die je kunt nemen op weg naar herstel. Gelukkig zijn er verschillende vormen van hulp beschikbaar om je te helpen.

Zelfhulpgroepen, zoals de Anonieme Alcoholisten (AA) of toegankelijke online zelfhulpprogramma’s, bieden een waardevolle bron van steun en motivatie. Hier kun je jouw ervaringen delen met anderen die soortgelijke uitdagingen doormaken en tips krijgen over hoe je nuchter kunt blijven.

Voor diegenen die behoefte hebben aan een meer gestructureerde benadering, is de ambulante begeleiding van bijvoorbeeld Trubendorffer een optie. Dit omvat regelmatige afspraken met een professionele behandelaar die je ondersteunt bij het afkicken van alcohol terwijl je thuis blijft wonen en je dagelijkse activiteiten voortzet.

Daarnaast zijn er intensieve medische behandelingen beschikbaar, zoals die worden aangeboden bij Fundamentum. Hier bieden we korte detoxbehandelingen aan die plaatsvinden in een medische setting onder 24 uurs toezicht. Ons ervaren medische team staat klaar om je te begeleiden bij een veilig en effectief afkickproces.

Tijdens de detoxbehandeling bij Fundamentum word je nauwlettend geobserveerd en ontvang je de benodigde medische zorg om de ontwenningsverschijnselen te beheersen. Na de behandeling zul je ergens anders een langer traject volgen om van je alcoholverslaving af te komen.

De kosten van hulp bij afkicken alcohol

Een van de zorgen die mensen hebben bij hulp bij afkicken van alcohol zijn de kosten. Bij Fundamentum vinden we het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom worden onze detoxbehandelingen volledig vergoed binnen de basisverzekering, je betaalt alleen het eigen risico. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over financiële belemmeringen bij het zoeken naar hulp bij afkicken alcohol.

Detoxbehandeling voor hulp bij alcoholisme

Een detoxbehandeling is een belangrijke eerste stap op weg naar herstel van alcoholisme. Het helpt je lichaam te ontdoen van de giftige stoffen die zich hebben opgebouwd door overmatig alcoholgebruik, terwijl je tegelijkertijd wordt ondersteund door ons ervaren medische team. Bij Fundamentum krijg je hulp bij je alcoholprobleem en zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen, van ongeveer 2 weken, om je te helpen veilig en effectief te stoppen met drinken.

Voordelen van een detoxbehandeling:

  • 24/7 medische begeleiding en monitoring tijdens het afkicken
  • Veilige en gecontroleerde omgeving
  • Fysieke en emotionele ondersteuning tijdens het ontwenningsproces
  • Mogelijkheid tot doorverwijzing naar een vervolgbehandeling

Fundamentum helpt bij stoppen met drinken

Wil jij hulp bij stoppen met drinken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met korte wachttijden, volledige vergoeding binnen de basisverzekering, en onze 24/7 beschikbaarheid, ben je bij ons op de juiste plek. Bel nu naar 0800-2345 800 voor een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800