Vind wat je
zoekt

Hulp bij afkicken coke

Zet vandaag de eerste stap

Het besef dat je worstelt met een cokeverslaving kan een vervelende, maar nodige ervaring zijn. Het is namelijk de eerste stap naar herstel. Misschien merk je dat je coke gebruik je leven begint te beheersen, of dat je steeds meer nodig hebt om hetzelfde effect te bereiken. Als je merkt dat coke je relaties, werk of gezondheid begint te schaden, is het tijd om hulp bij afkicken coke te zoeken. Bij Fundamentum kun je de eerste stap naar herstel zetten door te verblijven in onze detox kliniek en af te kicken van je cokeverslaving. Bel 0800 2345 800 en plan vandaag nog een intake gesprek in.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waar zoek je hulp bij afkicken van coke?

Het is belangrijk om professionele hulp bij afkicken van coke te zoeken. Je kunt beginnen met het zoeken naar behandelingscentra of verslavingsklinieken bij jou in de buurt. Deze centra bieden vaak gespecialiseerde programma’s en therapieën voor mensen die worstelen met drugsverslavingen, waaronder cocaïne. Je kunt er groepsbehandelingen en individuele therapie volgen. Vind je het lastig om zelf een geschikte plek te zoeken? Je huisarts kan ook een waardevolle bron van informatie zijn en je doorverwijzen naar geschikte hulpverleners. Het is belangrijk om niet alleen proberen af te kicken, maar om na de detox in een afkickkliniek therapieën te volgen voor blijvend herstel.

Waar kun je afkicken van coke?

Bij Fundamentum bieden we een omgeving waarin je afkickt van je coke verslaving. Je vindt bij ons een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt afkicken onder medisch toezicht. Onze kliniek is uitgerust met alle benodigde faciliteiten en onze medische staf staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen tijdens je afkickproces. Bovendien kunnen we je helpen bij het vinden van vervolgbehandelingen door heel Nederland, zodat je na je detoxbehandeling de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je herstel voort te zetten.

De stappen na de detox

Na de detoxbehandeling ga je verder met je vervolgbehandeling om af te kicken van coke. Wanneer je bij ons weggaat heb je een intensief afkicktraject van ongeveer 2 weken achter de rug. De drugs is op dit moment uit je lichaam en je hebt geen of weinig last meer van afkickverschijnselen. Uiteraard heb je je verslaving na 2 weken intensieve therapie nog niet helemaal onder controle. Voor langdurig herstel is het dan ook belangrijk om verder te gaan met een vervolgbehandeling, zoals bij Trubendorffer. Ben je bij ons gekomen door een verwijzer die een vervolgbehandeling aanbiedt? Dan kun je na het traject bij ons gewoon bij deze hulpverlener terug. Mocht je nog geen hulpverlener hebben gevonden en wil je hierbij hulp, dan kunnen wij je hierin adviseren, zodat je direct na het traject bij ons kan starten en verdere hulp kan krijgen bij je verslaving.

Hulp nodig bij het afkicken van coke? Wij helpen je bij Fundamentum

Zoek je hulp bij hulp bij afkicken coke? Bij Fundamentum staan we klaar om je te helpen. Met onze gespecialiseerde detoxbehandelingen, korte wachtlijsten, en volledige vergoeding binnen de basisverzekering, maken we het gemakkelijk om de hulp te krijgen die je nodig hebt. Bel vandaag nog naar 0800-2345 800 en neem de eerste stap op weg naar herstel.
☎ Bel 0800 - 2345 800