Vind wat je
zoekt

Hulp bij afkicken drugs

Een nieuwe stap begint hier

Zoek je hulp bij afkicken drugs? Afkicken van drugs kan een uitdagende en moeilijke periode zijn, zowel fysiek als mentaal. Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. Er zijn professionele hulpverleners die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen tijdens dit proces. Als je worstelt met een drugsverslaving, is het vinden van de juiste hulp belangrijk voor een succesvol herstel. Een detoxbehandeling is een goede eerste stap. Fundamentum biedt deze behandeling aan in een afkickkliniek. Een nieuwe stap begint hier. Bel voor een intakegesprek naar 0800-2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waar vind je hulp bij het afkicken van drugs

Het vinden van de juiste hulp bij het afkicken van drugs kan verwarrend zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Een goede eerste stap bij een drugsverslaving is een detoxbehandeling. Met een detoxbehandeling kun je in een veilige omgeving afkicken en alle slechte gifstoffen uit je lichaam krijgen. Fundamentum is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met een drugsverslaving. Door de korte wachtlijsten kun je snel de hulp krijgen die je nodig hebt.

Wat zijn de bijwerkingen van afkicken met drugs?

Het afkicken van drugs gaat vaak gepaard met bijwerkingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze bijwerkingen kunnen je afschrikken om af te kicken. Zoek daarom altijd hulp bij afkicken drugs en kies voor een verslavingskliniek, zodat je goede begeleiding kunt krijgen tijdens je afkickperiode. De specialisten kunnen je bijstaan en de bijwerkingen onder controle houden. Ook is het goed te onthouden dat je geen last hoeft te krijgen van onderstaande bijwerkingen.

Lichamelijke bijwerkingen

  • Misselijkheid en braken: veel mensen ervaren misselijkheid en braken als gevolg van de ontwenningsverschijnselen. 
  • Hoofdpijn en spierpijn: het plotseling stoppen met het gebruik van drugs kan leiden tot hoofdpijn en spierpijn.
  • Trillen en beven: sommige mensen ervaren trillen en beven als gevolg van de ontwenningsverschijnselen.
  • Hartkloppingen en hoge bloeddruk: drugsontwenning kan leiden tot hartkloppingen en hoge bloeddruk.

Mentale bijwerkingen

  • Depressie en angst: het stoppen met drugsgebruik kan leiden tot gevoelens van depressie en angst als gevolg van chemische onevenwichtigheden in de hersenen.
  • Verhoogde prikkelbaarheid: sommige mensen kunnen prikkelbaarder zijn dan normaal tijdens het afkickproces.
  • Slaapproblemen: drugsontwenning kan leiden tot slaapproblemen zoals slapeloosheid en nachtmerries.

Wat als je geen hulp wilt bij afkicken van drugs?

Het is begrijpelijk dat het moeilijk kan zijn om toe te geven dat je hulp bij afkicken drugs nodig hebt. Misschien voel je je beschaamd of bang voor de reacties van anderen. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat het zoeken naar hulp een teken van kracht is, geen zwakte. Zelfs als je op dit moment niet klaar bent om hulp te aanvaarden, is het altijd een goed idee om je opties te verkennen en te weten waar je terecht kunt als je er wel klaar voor bent.

Fundamentum helpt bij afkicken van drugs

Hulp bij afkicken drugs? Fundamentum is gespecialiseerd in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen in een medische setting en onder 24 uurs toezicht. Onze ervaren medische staf, bestaande uit verpleegkundigen, GGZ-agogen, artsen en psychiaters, staat klaar om je te begeleiden. Aarzel niet om contact op te nemen met Fundamentum voor een intakegesprek. Bel ons vandaag nog op 0800 2345 800 en neem de eerste stap naar een leven vrij van drugsverslaving.
☎ Bel 0800 - 2345 800