Vind wat je
zoekt

Online afkicken alcohol

Werkt dit voor iedereen?

Als je worstelt met een alcoholverslaving, is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar een oplossing. Een oplossing vanuit huis lijkt misschien erg aantrekkelijk en daarom wordt er steeds vaker gebruikgemaakt van online afkicken alcohol. Maar is online afkicken van alcohol wel voor iedereen? Helaas is dit niet het geval. Bij ernstige verslavingen is er eerst een detox onder begeleiding nodig om veilig af te kicken van je alcoholverslaving. Fundamentum kan je hierbij helpen. Onze gespecialiseerde detox kliniek biedt professionele detoxbehandelingen aan onder medisch toezicht, waardoor je een veilige start kunt maken op weg naar je herstel. Bel 0800-2345 800 en plan direct je intakegesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe werkt online zelfhulp alcohol

Online afkicken alcohol kan een nuttige aanvulling zijn op je herstelproces, maar het is belangrijk om te onthouden dat online zelfhulp niet geschikt is voor iedereen. Vooral bij zwaardere alcoholverslavingen is het cruciaal om eerst een detox te ondergaan, zodat je veilig kunt afkicken. Je kunt namelijk meer last krijgen van afkickverschijnselen dan wanneer je een lichte alcoholverslaving hebt. In de detox kliniek kunnen we je afkickverschijnselen monitoren en onder controle houden, zodat het afkickproces goed vol te houden is. Nadat je de detox hebt ondergaan kun je verder werken aan je herstel in bijvoorbeeld fysieke zelfhulpgroepen of online zelfhulpgroepen.

Voor wie is online alcoholhulp

Online alcoholhulp is geschikt voor mensen die zich in een vroeg stadium van hun verslaving bevinden of voor degenen die al een detox hebben ondergaan en op zoek zijn naar aanvullende ondersteuning. Online alcoholhulp kan ook waardevol zijn voor mensen die moeite hebben met fysiek naar een behandelcentrum te gaan, vanwege bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen of persoonlijke omstandigheden. Ben je onzeker of je in een beginstadium verkeert of te maken hebt met een ernstige alcoholverslaving? Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen beoordelen welke behandelmethode het beste bij jou past.

Online alcohol training, hoe werkt dit?

Een online alcohol training biedt hulp bij je alcoholverslaving. Het is een ondersteunende online omgeving die helpt bij het minderen of stoppen met het drinken van alcohol. Je krijgt inzicht in je drinkgedrag en ontvangt genoeg motivatie om je doel te kunnen bereiken. Je kunt rekenen op begrip, veiligheid, anonimiteit, en flexibiliteit om deel te nemen vanuit huis op elk gewenst moment.

Zelfhulpprogramma stoppen met drinken

Zelfhulpprogramma’s kom je tegen in zelfhulpgroepen en bieden praktische tools en strategieën om je te helpen nuchter te blijven en een gezond leven op te bouwen. Een zelfhulpgroep is een samengestelde groep mensen met vergelijkbare problemen. In deze groepen worden ervaringen gedeeld zonder tussenkomst van een professionele hulpverlener. Een zelfhulpgroep volgen om te stoppen met alcohol drinken raden we je dan ook absoluut aan nadat je de detoxbehandeling bij ons hebt afgerond.

Fundamentum detox kliniek: de eerste stap naar herstel

Wil jij online afkicken van alcohol, maar ervaar je ernstige alcoholproblemen? Dan is een detoxbehandeling onder medisch toezicht vaak de eerste en noodzakelijke stap naar herstel. Bij Fundamentum staan we klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je afkickproces. Onze kliniek biedt korte, intensieve detoxprogramma’s van ongeveer 2 weken, waarbij je 24 uur per dag wordt begeleid door ons ervaren medische team.

Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een leven vrij van alcoholmisbruik, bel dan nu naar 0800-2345 800 om een afspraak te maken bij Fundamentum.
☎ Bel 0800 - 2345 800