Vind wat je
zoekt

Verslavingskliniek

Afkicken bij Fundamentum

In een verslavingskliniek kun je onder begeleiding afkicken. Fundamentum biedt verslavingszorg door middel van een unieke detox behandeling.

Ben jij verslaafd aan alcohol, drugs of medicijnen en wil je stoppen met gebruiken? Dan is onze verslavingskliniek in Margraten een uitstekende optie. Bel ons op nummer 0800-2345 800 voor een kennismakingsgesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Unieke kliniek binnen de verslavingszorg

Binnen de verslavingszorg neemt Fundamentum een unieke plaats in. Wij zijn namelijk dé specialist in Nederland die volledig is gefocust op een detox behandeling. Deze vorm van verslavingszorg vindt plaats onder begeleiding van gespecialiseerde artsen en verplegers. Helemaal weg uit jouw dagelijkse sleur, op een rustige locatie in het Limburgse heuvelland, kun je je volledig concentreren op je herstel.

Detox op maat in verslavingskliniek Fundamentum

Geen verslaving is hetzelfde. Naast alcohol zijn er allerlei soorten drugs en medicijnen waaraan je verslaafd kunt raken. Bij regelmatig gebruik zorgen ze voor verschillende vormen van afhankelijkheid. Ook als je gaat afkicken zijn er verschillen. Bij het ene middel reageer je veel heftiger dan op het andere. Afkicken van alcohol bijvoorbeeld kan lichamelijk behoorlijk heftig zijn. Bij marihuana is dat veel minder het geval. Afkicken en de daarbij behorende verschijnselen verschillen bovendien van persoon tot persoon. Daarom is het belangrijk dat jij een detox op maat krijgt.

Succesvol afkicken

Wil jij van je verslaving af en heb je besloten om daar nu echt iets aan te gaan doen? Dan is je eerste stap een afspraak maken voor een intake. Hierin bespreken we wat voor jou de beste manier is om je doel te bereiken. In onze verslavingskliniek volg je een detox behandeling die gemiddeld 10 nachten duurt. Daarna is jouw lichaam weer helemaal vrij van de giftige stoffen uit drugs, drank of medicijnen. Je voelt je ook gelijk een stuk beter en mag er trots op zijn dat je succesvol bent afgekickt. Op deze manier kan jij met een sterke start ook werken aan het geestelijke aspect van je verslaving in een vervolgtraject.

Een afspraak maken? Je kunt ons van 7:00 tot 22:00 uur bereiken op nummer 0800-2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800